Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 20:02

Πέτρος Ραουζαίος: "Ήταν ιδιαίτερα τιμητική για εμένα η βράβευση του Παμμηλιακού".

RAOUZAIOS PLAKETA MHLOS

Η Διοίκηση του Παμμηλιακού πρωτοτύπησε για ακόμη μία φορά στο Κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον Άγιαξ.

Εκτός από τα "Happenings" που επιφύλασσαν οι ιθύνοντες του Μηλιού σωματείου στον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου, λίγο πριν την έναρξη του ματς προχώρησε στην Βράβευση ενός νεαρού παράγοντα, που κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα της Σύρου και γενικότερα των Κυκλάδων. Ο λόγος για τον Πέτρο Ραουζαίο, ο οποίος μίλησε σχετικά με την βράβευση του μετά το τέλος του αγώνα και γοητευμένος  από την κίνηση του Παμμηλιακού, προχώρησε και στην ακόλουθη γραπτή δήλωση:

«Θα ηθελα να ευχαριστησω την διοικηση του Α.Σ. Παμμηλιακου για την απιστευτα ιδιαιτερη τιμη που μου εκαναν να με βραβευσουν πριν την εναρξη του αγωνα του Παμμηλιακου με την ομαδα μου τον Αγιαξ.
Πραγματικα ηταν μια από τις πλεον συγκινητικες  στιγμες στην μέχρι τώρα παρουσία μου ως παραγοντας και πραγματικα για μενα αποτελει ιδιαιτερη τιμη που μια τοσο ικανη Διοικηση αναγνωριζει την ανιδιοτελη αγαπη που τρεφω για το τοπικο ποδοσφαιρο.

Η βραβευση αυτή, αποτελει για μενα μια μεγαλη επιβράβευση και μου δινει ακομη μεγαλυτερη δυναμη και κουραγιο να συνεχισω να προσφερω, οσο και όπως μπορω γι'αυτο που με γεμιζει και με κανει να αισθανομαι καλα.

Μπορω να υποσχεθω οτι θα υπηρετω οσο καλυτερα μπορω "ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ" δηλαδη τον αθλητισμο και ιδιαιτερα το ποδοσφαιρο.

Θελω να αναφερω οτι θα ανταλασα την οποιαδηποτε βραβευση μου, για οποιαδηποτε νικη του Αιαντα, αλλα ετσι είναι το ποδοσφαιρο και το παιχνιδι αυτο αποτελει παρελθον.
Και παλι ευχαριστω πολυ τον Α.Σ. Παμμηλιακο για την απιστευτα ιδιαιτερη τιμη που μου εκαναν.
Να ειναι παντα καλα, υγιεις και να πρωτοτυπουν, ενώ τους ευχομαι ολοψυχα παντα αθλητικες επιτυχιες στα τμηματα που διατηρουν».

Με τιμη
Ραουζαιος Πετρος.

 Δείτε το βίντεο της βράβευσης.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares