Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 21:44

Εγκρίθηκαν 10.000€ για έργα στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου.

gipedo agersani 1

Το γήπεδο των Κυκλάδων που δικαίως είχε γίνει το αρνητικό σημείο αναφοράς για τις φιλοξενούμενες ομάδες που αγωνιζόταν σε αυτό, φαίνεται ότι μπαίνει σε «τάξη».

NAXOS Katsonis 200x100Ο λόγος για το γήπεδο του Αγίου Αρσενίου της Νάξου, το οποίο μετά από απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων περνά υπό την επίβλεψη του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.

Άμεση χρηματοδότηση.

Μάλιστα ο οργανισμός του Δήμου έπιασε άμεσα δουλειά, καθώς πήρε απόφαση να διαθέσει το ποσό των 10.000€ περίπου, ποσό που αρχικά θα διατεθεί στην καθαριότητα του γηπέδου, πριν και μετά του αγώνες, την αγορά και τοποθέτηση ηλιακών θερμοσίφωνων, ενώ θα υπάρξει και άμεση αντικατάσταση των φθαρμένων πάγκων που φιλοξενούνται οι αθλητές κατά την διάρκεια των αγώνων.

Έρχονται και τα φώτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει δρομολογηθεί και ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου, αφού ακούγετε ότι μέχρι τα τέλη του παρόντος μήνα θα κατατεθεί η μελέτη που προβλέπει την εγκατάσταση των παλαιών πυλώνων του ΔΑΚ Νάξου στο γήπεδο του Αγερσανίου.

Εφόσον τελικά πραγματοποιηθεί ο φωτισμός του γηπέδου του Αγίου Αρσενίου, καθώς και τα υπόλοιπα έργα, λύνονται πολλά θέματα για τις ομάδες της Νάξου, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα όσο αφορά τις προπονήσεις και τις ώρες διεξαγωγής αυτών.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares