Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 23:15

Πέτρος Ραουζαίος: «Ευχαριστώ όσους μου στάθηκαν».

RAOUZAIOS PLAKETA MHLOS

Ο γνωστός και ικανός Συριανός παράγοντας Πέτρος Ραουζαίος θέλησε να ευχαριστήσει δημοσίως όλους όσους του στάθηκαν στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε τον προηγούμενο μήνα.

Το πρόβλημα υγείας που με απασχόλησε τον προηγούμενο μήνα και το μετέπειτα ενδιαφέρον που έδειξαν κάποιοι άνθρωποι προς το πρόσωπο μου με έκαναν να νιώσω την βαθύτατη ανάγκη για την σύνταξη αυτής της επιστολής.

Για ευνόητους λόγους και επειδή πολλά ακούγονται, θεωρώ καλό αρχικά να αναφέρω εν συντομία το πρόβλημα υγείας που με ταλαιπώρησε.

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου εισήχθηκα στο Νοσοκομείου Σύρου, όπου μου διαγνώστηκε " κρίση χολής σε συνδυασμό με Αποφρακτικό ίκτερο χολής ", το περιστατικό αυτό θεωρείτε αρκετά σοβαρό και αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά μπορεί να αποβεί μοιραίο για την ζωή του ανθρώπου. Η συνέχεια εμπεριείχε για εμένα αρκετή ταλαιπωρία αφού στις 19 του ίδιου μήνα εισήλθα στην Κλινική ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ, όπου και υποβλήθηκα σε χειρουργείο. Η περιπέτεια μου, μετά και από φαρμακευτική αγωγή 20 ημερών τελείωσε χθες και πλέον είμαι απολύτως υγιής.

Η συμπαράσταση που ένιωσα πραγματικά ήταν απίστευτή γι αυτό και θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε:

  • Την Κλινική "ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ" και το Άριστο της Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, που με έκαναν πραγματικά να αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Και Φυσικά τον Χειρούργο-Καθηγητή Κύριο Νάνο Ευάγγελο και το Άριστο Ιατρικό και Νοσηλευτικό του επιτελείο.
  • Το Νοσοκομείο Σύρου για την πρώτη αντιμετώπιση.
  • Τους συγγενείς, γνωστούς και φίλους, οι οποίοι έδειξαν συγκινητικό ενδιαφέρον.
  • Την διοίκηση του Άγιαξ Σύρου, στην οποία είμαι μέλος.
  • Τον προπονητή του Άγιαξ Σύρου Μάκη Πούλο, ιδιαίτερα τον Κυριάκο Μανουδάκη, αλλά και όλους τους παίχτες που με επισκέφθηκαν και μου στάθηκαν.
  • Τη διοίκηση,τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και φυσικά τον Πρόεδρο του Α.Ο Σύρου Γιώργο Φώσκολο για την αμέριστη τους συμπαράσταση. Οι άνθρωποι της συριανής ομάδας έβαλαν στην άκρη κάθε ποδοσφαιρική «μικροπρέπεια» και έδειξαν σε εμένα και την οικογένεια μου το ανθρώπινο πρόσωπο τους.
Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares