×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013 00:00

Ευχαριστήριο από την οικογένεια Φλεριανού (Επιστολές).

Από την οικογένεια του Προέδρου του Πανναξιακού Κύριου Βασίλη Φλεριανού λάβαμε την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή.

"Η οικογένεια του εκλιπόντος Στυλιανού Φλεριανού, ευχαριστεί θερμά τους ιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Νάξου, για την αμέριστη ιατρική φροντίδα και την άψογη νοσηλεία που  προσέφεραν στον άνθρωπο μας, όσο αυτός βρισκόταν στη ζωή.
Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς, όσους μας συμπαραστάθηκαν στην απώλεια του ανθρώπου μας.
Ευχόμαστε να σας έχει ο Θεός πάντοτε καλά".

Συλλυπητήρια μηνύματα.

Συντακτική ομάδα του sportcyclades.gr.

H συντακτική ομάδα του sportcyclades.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του Α.Ο Πανναξιακού Βασίλη Φλεριανού και την οικογένεια του, που θρηνούν για τον χαμό του αγαπημένου τους Πατέρα, Συζύγου και Αδελφού Στέλιου Φλεριανού.

Στέλιος Πολέμης

Θερμά συλλυπητήρια προς τον φίλο Βασίλη Φλεριανό για τον πρόωρο χαμό του πατέρα του Στέλιου, καθώς επίσης και στην υπόλοιπη οικογένεια του εκλιπόντος.

ΑΟ Πάγου

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Αθλητικού Ομίλου Πάγου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του Α.Ο. Πανναξιακού κ. Φλεριανό Βασίλη για τον πρόωρο χαμό του πατέρα του, καθώς και στην οικογένεια του εκλιπόντος Φλεριανού Στέλιου, για την απώλεια του ανθρώπου τους.

Η Διοίκηση, οι προπονητές, οι Αθλητές

 Πανθηραϊκός Α.Ο

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού Α.Ο,  εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του Α.Ο. Πανναξιακού κ. Φλεριανό Βασίλη για τον πρόωρο χαμό του πατέρα του, καθώς και στην οικογένεια του εκλιπόντος Φλεριανού Στέλιου, για την απώλεια του οικείου τους προσώπου.

 
                               Δια το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας
 
Καμπουράκης Νίκος                Ξαγοράρης Άκης

 

ΑΜΣ Φιλωτίου

 Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» εκφράζουν τα θερμά της συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του Α.Ο. Πανναξιακού κ. Φλεριανό Βασίλη για τον πρόωρο χαμό του πατέρα του, και στην οικογένεια του εκλιπόντος Φλεριανού Στέλιου, για την απώλεια του οικείου τους προσώπου.

 

Για το Δ.Σ

 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                        ΤΣΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 

 Α.Ο Σύρου

Σύσσωμη η ομάδα του Α.Ο. Σύρου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον πρόεδρο του Α.Ο. Πανναξιακού κ. Φλεριανό Βασίλη για τον πρόωρο χαμό του πατέρα του Στέλιου, και στην οικογένεια του εκλιπόντος Φλεριανού Στέλιου, για την απώλεια του οικείου τους προσώπου.(πατέρα, συζύγου και αδελφού).
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΣΥΡΟΥ-ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ.

Σύνδεσμος Φιλάθλων Πανναξιακού.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Πανναξιακου εκφράζει τα θερμα του συλλυπητήρια στο Πρόεδρο του σωματείου μας Βασίλη Φλεριανο για τον πρόωρο χαμό του πατέρα του Στέλιου Φλεριανού.

* Σε αυτό το post θα δημοσιεύονται οι επιστολές στήριξης προς την οικογένεια Φλεριανού.

Θερμα συλλυπητηρια προς τον φιλο Βασιλη Φλεριανο για τον προωρο χαμο του πατερα του Στελιου,καθως επισης και στην υπολοιπη οικογενεια του εκλιποντος,Στελιος Πολεμης
Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares