Συντακτική ομάδα Sport Cyclades

Συντακτική ομάδα Sport Cyclades

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Karagoutis Training Camp στο νησί της Άνδρου με την απονομή διπλωματών συμμετοχής στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν!

Συναρπαστικούς αγώνες είχε το πρωινό πρόγραμμα της Α’ Φάσης παιδιών, εφήβων και νέων στη 2η μέρα του Stoiximan AegeanBall Festival 2022.

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο κουπόνι το Σαββάτου (09/07), με το πλήθος των ματς να είναι αυξημένο σε σχέση με τις τελευταίες ημέρες.

Μπορεί να μην υπάρχει τεράστια ποικιλία σε αγώνες στο κουπόνι της Παρασκευής (08/07). Ωστόσο, το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ για εσάς με στοιχηματική πρόταση που έχει αξία.

Ο Δήμος Πάρου υπέβαλε χθες 06/07/2022 προς το Υπουργείο Εσωτερικών τις ώριμες μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησης για τη χρηματοδότηση δύο εμβληματικών αθλητικών χώρων στη Νάουσα και την Παροικία.

Το Stoiximan AegeanBall Festival επέστρεψε! Δείτε τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας.

Μια ημέρα που προσφέρεται για προγνωστικά Κόνφερενς Λιγκ είναι η σημερινή Πέμπτη (07/07). Το Betarades.gr έψαξε την πιο δυνατή πρόταση για να σας στείλει στο ταμείο, που έρχεται από τον αγώνα στη Μολδαβία μεταξύ Σφίντουλ Γκεόργκε και Μούρα με ποντάρισμα στα τέρματα. Ας δούμε όλες τις λεπτομέρειες αναλυτικά πιο κάτω.

Η Πλατεία Μιαούλη, η ομορφότερη πλατεία των Κυκλάδων, μεταμορφώθηκε ξανά σε μια υπέροχη αθλητική εγκατάσταση και υποδέχθηκε δεκάδες αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 12:15

Στοίχημα: Προβάδισμα η Μάριμπορ

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και σήμερα Τετάρτη (06/07) το κουπόνι, με τα βλέμματα να στρέφονται ξανά στους αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ που περιλαμβάνει.

IV Banner

 

SANTORINI EXPERIENCE 300x250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35