Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 22:58

Υπηρεσιακός ο Στέλιος Μανωλάς στην ΑΕΚ…

Υπηρεσιακός ο Στέλιος Μανωλάς στην ΑΕΚ…  …ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ Υπηρεσιακός ο Στέλιος Μανωλάς στην ΑΕΚ… …ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας… Ήδη από το μεσημέρι της Τρίτης είχε φανεί πως το μέλλον του «Κολοσσού» στην Ένωση, κρεμόταν από μια κλωστή.

Αυτή η κλωστή …κόπηκε οριστικά πριν από λίγο. Ο Δέλλας υπέβαλλε την παραίτησή του και το διαζύγιο είναι πλέον οριστικό. Ήδη από την συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε διαφανεί πως έχει ραγίσει οριστικά το γυαλί ανάμεσα στις δυο πλευρές. Και μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις και στα γραφεία της ΠΑΕ, επήλθε το οριστικό τέλος.

Στον πάγκο της ΑΕΚ, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του "Τράι", θα καθίσει ο Στέλιος Μανωλάς, που είναι προπονητής της Κ20. Ο 54χρονος Ναξιώτης παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής θα κάθεται σίγουρα για το ματς του Σαββάτου με τον Ηρακλή και πιθανότατα και για αυτό του κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη.

Ο πρώην προπονητής ΑΕΚ,  ο Μανόλο Χιμένεθ, φαντάζει αυτή την ώρα ως το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Τραϊανό Δέλλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Μανουέλ Χιμένεθ Χιμένεθ ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Σεβίλλης και το 2007 πήρε προαγωγή για την πρώτη ομάδα των «ροχιμπλάνκος».

Το 2010 ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ισπανία για λογαριασμό της Σαραγόσα. Τελευταίος του σταθμός η Αλ Ραγιάν του Κατάρ. Με την ΑΕΚ κατέκτησε το Κύπελλο του 2011, με την Αλ - Ραγιάν το πρωτάθλημα του 2015.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares