Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 18:07

Αποθέωση Μανωλά από αγγλικά μέσα!

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αποτελεί σχεδόν καθημερινή αναφορά στα βρετανικά Μέσα, πότε σχετικά με το ενδιαφέρον των Τσέλσι κι Άρσεναλ και πότε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

manolas aarsenalΑυτή τη φορά δεν υπάρχει κάποιο νέο ρεπορτάζ των Άγγλων αναφορικά με το μέλλον του 24χρονου άσου, ωστόσο σε άρθρο δημοσιογράφου της "Metro", ο διεθνής γίνεται αφιέρωμα στον διεθνή αμυντικό, ο οποίος αποκαλείται -ούτε λίγο ούτε πολύ- ως ο ιδανικός στόπερ που θα πρέπει να αποκτήσει ξανά η Άρσεναλ αν θέλει να κατακτήσει ξανά τον τίτλο της Premier League.

 "Μία σειρά από μη πειστικές εμφανίσεις των Μερτεζάκερ και Παουλίστα έχουν προφανώς πείσει τον προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ ότι χρειάζεται να αποκτήσει έναν νέο κεντρικό αμυντικό αυτό το καλοκαίρι. Ο Λορέν Κοσιενλί συνεχίζει να εντυπωσιάζει, αλλά χρειάζεται κι ένας αμυντικός ανάλογης ποιότητας για να αναδείξει τα δικά του προσόντα. Οι "Γκάνερς" χρειάζεται σταθερότητα αμυντικά αν θέλουν να πραγματοποιήσουν το όνειρο της κατάκτησης της Premier League και να είναι ανταγωνιστικοί στο Τσάμπιονς Λιγκ", αναφέρεται αρχικά στο άρθρο που έχει τίτλο "Ο Κώστας Μανωλάς είναι ακριβώς ο τύπος του παίκτη που χρειάζεται να αγοράσει η Άρσεναλ το καλοκαίρι"!

Συνεχίζοντας επισημαίνεται πως: "Η Άρσεναλ χρειάζεται έναν ισχυρό αμυντικό που θα αντικαταστήσει τον Μερτεζάκερ, ο οποίος έχει αφήσει πολύ πίσω τον καλό εαυτό του. Ενας εφικτός στόχος που έχει συνδεθεί με τους "γκάνερς" είναι ο αμυντικός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς. Κατά την παραμονή του στον Ολυμπιακό, ο Έλληνας στόπερ είχε συνδεθεί σε μεγάλο βαθμό με μία μετακίνηση στην Άρσεναλ, αλλά οι συζητήσεις σταμάτησαν γιατί της φάνηκαν πολλά τα 12 εκατ. λίρες. Τώρα η Άρσεναλ θα πρέπει να πληρώσει τουλάχιστον τα διπλάσια για να τον δελεάσει να αφήσει τη Serie A. Αξίζει όμως τον κόπο;", και προσθέτει:

"Ο Κοσϊενλί χρειάζεται κάποιον να τον βοηθάει στις εναέριες μονομαχίες. Τα φυσικά του προσόντα και το στυλ παιχνιδιού του τον κάνουν τον κατάλληλο παρτενέρ γα τον γρήγορο και επιθετικό Κοσιενλί. Είναι ψυλός και δυνατός, με και χωρίς τη μπάλα. Θα δώσει στην Άρσεναλ τον απαραίτητο τσαμπουκά, που δείχνει στους αντιπάλους ότι κάθε στιγμή θα είναι εκεί. Σε ηλικία μόλις 24 ετών, είναι ακόμα νέος, αλλά και με αρκετή εμπειρία, ώστε θα μπορούσε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι του. Παρά την ηλικία του, ο Μανωλάς μετράει 23 συμμετοχές στην εθνική Ελλάδας και παίζει με ωριμότητα. Ο Βενγκέρ παραδέχτηκε πως η Άρσεναλ είναι πολύ αδύναμη στον αέρα αυτή τη σεζόν κι ο Μανωλάς θα συμβάλει στην αντιμετώπιηση αυτού του ζητήματος. Εχει κερδίσει το 74% των εναέριων μονομαχιών του, τη στιγμή που ο Γκάμπριελ είναι στο 67% κι ο Κοσιενλί στο 62%".

πηγή: sdna.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares