×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 01:57

Αποκλειστικό: Η Σίσσυ Αποστολίδου στον Αίαντα Ευόσμου

Η πρώην ακραία του Πανναξιακού ΑΟΝ Σίσσυ Αποστολίδου αφού οδήγησε πρόπερσι τον Άρη Θεσσαλονίκης στην άνοδο στην Α1 γυναικών και συμμετείχε με τον Πανναξιακό στην κατάκτηση της 4ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα, μετά την σύντομη εξόρμηση της στο νησί της Νάξου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Το "επτασφράγιστο" μυστικό αποκάλυψε στο sportcyclades.gr αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την διοίκηση του Αίαντα Ευόσμου και το σφράγισμα αυτής με τις απαραίτητες υπογραφές, καθώς αν και άνθρωπος της επιστήμης (απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη σχολή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής) μάλλον πιστεύει στις προλήψεις και στο... κακό μάτι.

Η "μικρόσωμη" αλλά με λεώντια ψυχή Σίσσυ, ξεκίνησε την ενασχόληση της με το βόλεϊ το 2002 στον Εαρινό Καλαμαριάς μέχρι το 2011 όπου μεταπήδησε στον Άρη Θεσσαλονίκης για δύο σεζόν. Ακολούθησε μία χρονιά στον Αίαντα Ευόσμου και η επιστροφή στον Άρη όπου γιόρτασε την άνοδο στην Α1 γυναικών. Την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Πανναξιακό και πλέον την νέα σεζόν θα συνεχίσει στην μεγάλη κατηγορία φορώντας ξανά την φανέλα του Αίαντα.

Της ευχόμαστε καλή συνέχεια στην νέα της ομάδα, να είναι υγιείς, με πολλές συλλογικές και προσωπικές επιτυχίες.

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares