Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 16:48

Μανωλάς: φτάνουμε στο ...συμβόλαιο

Νέο και τελευταίο (!!!) κύκλο επαφών έχει τις τελευταίες ημέρες ο μάνατζερ του Κώστα Μανωλά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, με τη διοίκηση της Ρόμα και με τους «τζιαλορόσι» να επιθυμούν την επέκταση του συμβολαίου του διεθνούς Ναξιώτη κεντρικού αμυντικού.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Μανωλάς θα υπερδιπλασιάσει τις ετήσιες αποδοχές του, καθώς από το 1.600.000 θα εκτοξευτεί στα 4.000.000 ευρώ. Οι Ρωμαίοι θέλουν να «δέσουν» τον νεαρό στόπερ, ο οποίος το καλοκαίρι βρέθηκε στο στόχαστρο των Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

Κοστολόγιο

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η διοίκηση της Ρόμα απέρριψε τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου προτάσεις τόσο από την Τσέλσι (35 εκατομμύρια ευρώ) όσο και από την Αρσεναλ (στα 39 εκατομμύρια ευρώ) στέλνοντας ένα πολύ σημαντικό μήνυμα στους μνηστήρες του Ναξιώτη αμυντικού ότι θέλει μίνιμουμ 45.000.000 για την παραχώρηση τον Μανωλά. Η πραγματικότητα πάντως είναι ότι οι «τζιαλορόσι» δεν καίγονταν να πουλήσουν τον Μανωλά, καθώς αν τον παραχωρούσαν μέχρι τις 31 Αυγούστου, ο Ολυμπιακός βάσει της συμφωνίας που ίσχυε θα εισέπραττε το 50% των χρημάτων από την μεταγραφή. Πλέον δεν ισχύει αυτός ο όρος, οπότε η Ρόμα εάν και εφόσον θελήσει να πουλήσει τον παίκτη, είτε τον Ιανουάριο είτε το ερχόμενο καλοκαίρι τότε θα βάλει όλο το σύνολο των χρημάτων στο ταμείο της.

Κοντά αλλά…

Βέβαια, ο εκπρόσωπος του Μανωλά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος μιλώντας στο «ESPN», επιχείρησε να θολώσει λίγο τα νερά αν και υποστήριξε ότι ο 25χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός βρίσκεται κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ρόμα. Τι εννοούμε θόλωσε; Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλακούν και πάλι οι αγγλικές ομάδες στο παιχνίδι της απόκτησής του… Τι ανέφερε; «Είναι πιθανό ο Κώστας να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα και θα δούμε τι θα μας πουν από την ιταλική ομάδα. Υπήρχε ισχυρό ενδιαφέρον από ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαι σίγουρος ότι αυτές οι ομάδες τον παρακολουθούν ακόμη».

Οπότε όπως καταλαβαίνετε μέχρι και την τελευταία στιγμή θα παίζετε παιχνίδι… 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares