Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016 14:55

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βράβευσε τον Γρηγόρη Κωνσταντέλο [pics-vid]

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τον Αθλητικό Σύλλογο Αμαζόνες.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Μηλαδέζας, στη Βάρη, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του αθλητικού συλλόγου cheerleading Αμαζόνες. Αθλήτριες και αθλητές όλων των ηλικιών από τις Αμαζόνες Βάρης και τις Αμαζόνες Ηλιούπολης, φόρεσαν τα εορταστικά τους και εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους με τις χορογραφίες τους.

Παράλληλα στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και μία πρωτότυπη βράβευση. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, που συνήθως είναι το τιμώμενο πρόσωπο, δέχτηκε με μεγάλη του χαρά να βραβεύσει για λογαριασμό των Αμαζόνων και της Ελληνικής Ένωσης Cheerleading, τον Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλο.

Τόσο ο Γρηγόρης Κωνσταντέλος που τελεί και πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου, όσο και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Αγαλιώτης, παρέλαβαν τα βραβεία τους από τον Έλληνα προπονητή για το έργο τους και την έμπρακτη συμβολή τους στα αθλητικά δρόμενα της περιοχής και στο cheerleading ειδικότερα.

Ο Δήμαρχος με την σειρά του, παρέδωσε στις Αμαζόνες Ηλιούπολης το νικητήριο κύπελλο που έστειλε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Cheerleading, για την πρώτη θέση του συλλόγου στην Cheer League για το περασμένο έτος και στις Αμαζόνες Βάρης για την δεύτερη θέση στην ίδια κατηγορία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα μέλη του ΟΑΠΠΑ, Βίκυ Σφήκα, Μανώλης Βαρδαβάς, και Θεόδωρος Παπαργυρίου, αλλά και οι Νίκος Ρούσης, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και Νανά Γαβρίλη, Πρόεδρος του Αναργυρούντα.

«Η προσπάθεια που κάνουν όλα τα παιδιά, αλλά και οι γονείς παράλληλα, ανταμείβεται κάθε μέρα, σε κάθε χορογραφία που υλοποιούν. Το άθλημα του cheer εξελίσσεται και η δουλειά που κάνουμε όλοι σε Ελληνικό και  Ευρωπαϊκό επίπεδο επιβραβεύεται από την αναγνώριση του cheerleading σε Ολυμπιακό Άθλημα. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες από το νέο έτος», λόγια της υπεύθυνης του αθλήματος στην Ελλάδα και προπονήτριας, Ευαγγελίας Κρητικού.   

Στο τέλος της εκδήλωσης όλα τα παιδιά παρέλαβαν τα χριστουγεννιάτικά δώρα τους και όλοι ευχήθηκαν Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το 2017. 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

f6_cheer_christmas_23_12_16_.JPG.JPG

f5_cheer_christmas_23_12_16_.JPG.JPG

f7_cheer_christmas_23_12_16_.JPG.jpg

f2_cheer_christmas_23_12_16_.JPG.jpg

f3_cheer_christmas_23_12_16_.JPG.JPG

f4_cheer_christmas_23_12_16_.JPG.JPG

ΑΜΑΖΟΝΕΣ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2016

ΑΜΑΖΟΝΕΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ 2016

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares