×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016 14:56

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων

Στους Αγίους Θεοδώρους βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Εφήβων, η οποία ξεκίνησε προετοιμασία εν όψει της συμμετοχής της στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το τριήμερο 13-15 Ιανουαρίου στην πόλη του Άργους με την συμμετοχή της Ρωσίας, της Ισπανίας και του Ισραήλ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραμείνει στους Αγίου Θεοδώρους έως και τις 8 Ιανουαρίου, οπότε και θα εγκατασταθεί στο Άργος, ενώ θα δώσει και τρεις φιλικές αναμετρήσεις στις 6/1 με τον Πανερυθραϊκό στις 7/1 με τον Εθνικό Πειραιά και στις 8/1 με την ΕΑ Πατρών.

«Τα 16 παιδιά που καλέσαμε στην προετοιμασία είναι εδώ υγιείς και δεν έχουμε κάποια απώλεια λόγω τραυματισμού ή άλλων υποχρεώσεων όπως είχαμε το περασμένο καλοκαίρι όταν συμμετείχαμε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα», τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς και συμπλήρωσε: «Θέλω να ελπίζω ότι χωρίς προβλήματα θα κυλήσει κι η προετοιμασία μας, έτσι ώστε μετά να έχω τον πονοκέφαλο της επιλογής της τελικής 12άδας, με βάση καθαρά την αγωνιστική απόδοση των παιδιών σ’ αυτές τις τρεις εβδομάδες. Είναι μια ευκαιρία αυτό το χρονικό διάστημα, συνεχίζοντας μια δουλειά που έχει ξεκινήσει τα 2 τελευταία χρόνια, να προσθέσουμε 1-2 πράγματα στο παιχνίδι μας τα οποία ενδεχομένως να μας δώσουν το κάτι παραπάνω στους τρεις κρίσιμους αγώνες του Άργους».

Η Εθνική Παίδων προέρχεται από τη σπουδαία επιτυχία του περασμένου καλοκαιριού όταν κατέκτησε το Βαλκανικό πρωτάθλημα, ωστόσο η αποστολή της για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μόνο εύκολη δεν είναι καθώς από τους 8 συνολικά προκριματικούς ομίλους την πρόκριση παίρνουν οι 8 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και οι δύο καλύτερες δεύτερες όλων των ομίλων.

«Εμείς μπήκαμε ως τρίτοι στον όμιλο και δεν πήραμε μαζί μας και τον πιο εύκολο τέταρτο (Ισραήλ)… Βέβαια σε όλους τους ομίλους υπάρχει δυσκολία γιατί περνάμε μόλις 10 από τις 40 ομάδες, ενώ ήδη προηγηθεί και η προ-προκριματική φάση. Σίγουρα είναι δύσκολο να αφήσεις έξω μια παραδοσιακή δύναμη όπως είναι η Ρωσία ή η Ισπανία, αλλά αν θέλεις να κάνεις μια επιτυχία πρέπει να κάνεις μια τέτοια υπέρβαση. Υπήρχαν 1-2 όμιλοι που ίσως θα είχαμε καλύτερη πληροφόρηση για τον αντίπαλο, αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να διεκδικήσουμε μια θέση για τα τελικά».

Αναλυτικά οι αθλητές που έχουν κληθεί από τον κ. Ζαλμά και τον συνεργάτη του Άρη Γιαμακίδη είναι οι εξής:

Γεώργιος Παπαλεξίου (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου)
Φροίξος Κωτσάκης (ΑΟ Καλαμάτα 80)
Κωνσταντίνος Καπετανίδης (Πήγασος Πολίχνης)
Δημήτριος Τζιαβράς (Πήγασος Πολίχνης)
Ευάγγελος Γεωργίου (Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός)
Θεοφάνης Ρουσόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Δημήτριος Παλαιολόγος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Αλέξανδρος Κεχαγιάς (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Αλέξανδρος Ράπτης (ΑΕΠ Ολυμπιάδα Πατρών)
Κωνσταντίνος Μακρυγιάννης (Ε.Α. Πατρών)
Πέτρος Ζαΐμης (Α.Π.Σ. Αίας Ευόσμου)
Γεώργιος Λέτσιος (Γ.Σ. Γρεβενών)
Νικόλαος Παπαδάκης (Πανερυθραϊκός Α.Σ.)
Χρήστος Σουγιουλτζόγλου (Α.Γ.Ο.Γ. Ευρυάλη)
Δημήτριος Μούχλιας (Μ.Γ.Σ. Αλεξανδρούπολης)

Το πρόγραμμα του ομίλου στο Άργος
13/1/2017
17.30 Ισπανία – Ρωσία
20.00 Ελλάδα – Ισραήλ

14/1/2017
17.30 Ρωσία – Ισραήλ
20.00 Ισπανία – Ελλάδα

15/1/2017
17.30 Ισραήλ – Ισπανία
20.00 Ρωσία - Ελλάδα

ΠΗΓΗ: volleyball.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares