×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 23:44

Διαγόρας και Αίγειρος στον τελικό της ΕΠΣ Λέσβου

Δύο γνωστές ομάδες στους Κυκλαδίτες από τα παιχνίδια μπαράζ κόντρα στον Πανναξιακό και το Παννθηραϊκό θα είναι το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Λέσβου, μετά τη χθεσινή (28/12)  διεξαγωγή των δύο ημιτελικών, που δεν επιβεβαίωσαν ωστόσο όσους περίμεναν κλειστά ματς με αμφίρροπη εξέλιξη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του πάντα εγκύρου και του συνεργάτη μας Βαγγέλη παπαντώνη,  Διαγόρας Αγίας Παρασκευής και Αίγειρος Μυστεγνών προκρίθηκαν μέσα στα Λουτρά και στον Παπάδο, αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το τρόπαιο σε μια συνάντηση που αναμένεται με ιδιαίτερο... ενδιαφέρον, αφού δεν πάνε πολλές ημέρες από το μεεταξύ τους ντέρμπι και τα σοβαρά επεισόδια στην Αγία Παρασκευή. Ξέχωρα από αυτό το γεγονός όμως, καθαρά αγωνιστικά, το συγκεκριμένο ζευγάρι ήταν και είναι ο πιο ενδιαφέρων τελικός, αφού πρόκειται για τις δύο καλύτερες ομάδες της Λέσβου τη δεδομένη στιγμή στην Α' Κατηγορία. 

Αετός Λουτρών-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-3 (0-1)
Κάντας, Μεστρός, Λυρής - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Στο Γήπεδο Λουτρών, λιγοστός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες σε μια ατμόσφαιρα που δεν επέτρεψε στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν μαζικά έναν ημιτελικό κυπέλλου. Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής ήταν καλύτερος και προκρίθηκε δίκαια στον τελικό της διοργάνωσης, κερδίζοντας με σκορ 0-3 τον Αετό. Στο ξεκίνημα του αγώνα, οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία, με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά στο γκολ με τον Σκαλοχωρίτη και τους φιλοξενούμενους να αγγίζουν το 0-1 στο δοκάρι του Μαλακού. Λίγα λεπτά μετά, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής άνοιξε το σκορ με σκόρερ τον Καλύμνιο και το 0-1 έβαλε τις βάσεις για μια καθαρή νίκη του Διαγόρα και την πρόκριση στον τελικό. Στην επανάληψη, ο Διαγόρας επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του και έφτασε στην επίτευξη δύο ακόμη τερμάτων με δράστη τον Γιώργο Μαλακό, που ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου. Αρχικά στο 66ο λεπτό, έγινε το 0-2 για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής και στο 78ο λεπτό γράφτηκε το τελικό 0-3, σε μια παράσταση που είχε έναν πρωταγωνιστή και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Διαγόρα. Ο Αετός Λουτρών πάλεψε γενικότερα το ματς, αλλά από τη στιγμή που δεν μετουσίωσε σε γκολ τις ευκαιρίες του στο πρώτο μέρος, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο και δεν κατόρθωσε να υψώσει το ανάστημά του, απέναντι σε έναν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό αντίπαλο. 

Αναγέννηση Γέρας-Αίγειρος Μυστεγνών 1-4 (0-3)
Κουκούλας, Συβρής, Ψύλλος - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Αφηνιασμένος ο Αίγειρος Μυστεγνών, ισοπέδωσε την Αναγέννηση Γέρας μέσα στο Γήπεδο Παπάδου, νικώντας με σκορ 0-4 στο δεύτερο νοκ άουτ ημιτελικό. Οι παίκτες του Θοδωρή Παπαλόπουλου μπήκαν στο γήπεδο με το... μαχαίρι στα δόντια και φρόντισαν από τα πρώτα 45 λεπτά να πετύχουν όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία γκολ, μετατρέποντας έτσι την υπόθεση-πρόκριση σε μια καθαρά τυπική διαδικασία. Ο Αίγειρος προηγήθηκε πολύ νωρίς με γκολ του Δημήτρη Βαμβουκλή (12') και το 0-1 έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών του. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα, η ομάδα των Μυστεγνών πέτυχε και το 0-2, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βλαστέλλη και καρφωτή κεφαλιά του Καραδημητράκη. Στο ημίωρο, ο Αίγειρος έκανε και το 0-3 με δράστη αυτή τη φορά τον Πουλασουχίδη και το ματς... τέλειωσε πριν καν αρχίσει. Μετά την ανάπαυλα, ο Αίγειρος κατέβασε στροφές και από τη μεριά της η Αναγέννηση Γέρας προσπάθησε να περιορίσει την έκταση της διαφαινόμενης ήττας της. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα των Μυστεγνών έφτασε και στο 0-4 με ένα γκολ που αναμφίβολα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το εντυπωσιακότερο του 2016, που μας αποχαιρετά σε λίγα 24ωρα. Σκόρερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Κλεομένης Παπαλόπουλος, που με βολέ από το ένα τέρμα στο άλλο και τη βοήθεια του αέρα, έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της Αναγέννησης για το 0-4! Στις καθυστερήσεις του ματς, η ομάδα της Γέρας μείωσε σε 1-4 με σκόρερ τον Χατζηκλειδαρά, πετυχαίνοντας έτσι το γκολ της τιμής.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares