×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 20:07

Κάρτες μέλους και για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ στον Ολυμπιακό

Την κάρτα μέλους των φιλάθλων προμηθεύτηκαν οι αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού, ενώ λίγες ώρες πριν το ίδιο έπραξε και η αντρική ομάδα. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια με τις συνδρομές αυτές έχει καταφέρει να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό τα τμήματά του, με τον κόσμο να είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. 

 Αμέσως μετά η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ολυμπιακού, γνωρίζουμε πολύ καλά τη δυναμική που δίνει στο σύλλογο μας και την ενίσχυση που παρέχει ο κόσμος μέσω της έκδοσης της Κάρτας Φιλάθλου. Για αυτό το λόγο συμμετέχουμε και εμείς και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός αυτό. Αυτές οι κινήσεις φανερώνουν ότι λειτουργούμε ως οικογένεια. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με υγεία και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων τίτλων σε όλα τα αθλήματα».

Η κεντρική του Ολυμπιακού, Κατερίνα Γιώτα με τη σειρά της είπε: «Προχωρήσαμε σε αυτή την συμβολική κίνηση με μεγάλη μας χαρά. Εκτός από το αγωνιζόμαστε για τον Ολυμπιακό, μπορούμε και εμείς να προσφέρουμε όπως όλος ο κόσμος που ενισχύει τον σύλλογο μας. Οι αθλητές είμαστε οι αποδέκτες της μεγάλης αυτής ενίσχυσης που παρέχει ο κόσμος και μέσω της Κάρτας Φιλάθλου και δεν θα μπορούσαμε να μην συμμετέχουμε και εμείς από την πλευρά μας στην πολύ μεγάλη αυτή προσπάθεια που έχει φέρει τον Ολυμπιακό πρώτο παντού».

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares