Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 21:05

Ισοπαλία με «Οράνιε» και αποκλεισμός για τη Νέων του Φουάση

Με τον δικό μας Αντώνη Φουάση να ξεκινά βασικός και να αγωνίζεται για 70 λεπτά, η Εθνική Νέων αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την αντίστοιχη της Ολλανδίας στον τελευταίο αγώνα της στο πλαίσιο της φάσης Elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πάλεψε για την πρόκριση αλλά δεν τα κατάφερε με τους Ολλανδούς με αυτόν τον πόντο που πήραν να προκρίνονται στην τελική φάση. 

Το παιχνίδι, που διεξήχθη στο Άσεν υπό το βλέμμα του κ. Μίκαελ Σκίμπε, δεν είχε πολλές φάσεις, όπως μαρτυρά το αποτέλεσμα. Η κυριότερη, πάντως, ανήκε στην Ολλανδία που κέρδισε πέναλτι στο 80ό λεπτό, αλλά ο Σιαμπάνης απέκρουσε την εκτέση του Καντίογλου. 

Η Εθνική Ελλάδος αγωνίστηκε με ένα 4-4-1-1 με τον Σιαμπάνη κάτω από το τέρμα. Ο Νάτσος ως δεξί μπακ, οι Ρέτσος, Ευαγγέλου στόπερ και ο Φουάσης είναι το αριστερό μπακ. Τα δυο αμυντικά χαφ είναι οι Μίγγος, Λάμπρου, στα δεξιά παίζει ο Βρουσάι και αριστερά ο Κατράνης με τον Καμπετσή να παίζει πίσω από τον Παυλίδη. 

Να θυμίσουμε ότι από τους επτά ομίλους που συγκροτήθηκαν, στα τελικά της διοργάνωσης προκρίνεται μόνο ο πρώτος από κάθε όμιλο. Την τελική 8άδα θα συμπληρώσει η Γεωργία ως διοργανώτρια της τελικής φάσης (2-15/7/2017).

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Κατράνης, Ευαγγέλου, Λάμπρου (88’ Μπουζούκης), Μίγγος, Βρουσάι, Ρέτσος, Νάτσος, Καμπέτσης, Παυλίδης, Φουάσης (70’ Μπαστιάνος).

Ολλανδία: Μπίλοου, Φλόρανους, Φαν Ντρόγκελεν, Βίνταλ, Ντε Βιτ, Καντίογλου (90’+2’ Χόογκμα), Κοοπμέινερς, Παϊροέ, Κλάιφερτ, Ζέεφουικ, Κόνγκολο (78’ Φαν Μπέργκεν).  

Η Βαθμολογία

1. Ολλανδία 3 3-0 7

2.Ελλάδα 3 4-3 4

3. Φινλανδία 3 3-5 3

4. Ουκρανία 3 3-4 3

Η είσοδος των ομάδων

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares