Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 22:33

«Μπουκέτα» σε αθηναϊκό γήπεδο μπάσκετ…

Σκηνές άπυρου κάλλους διαδραματίστηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον γηπεδούχο ΑΟΚ Χαλανδρίου και τον Ιωνικό ΝΦ στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Πέρκιζας» το βράδυ της Δευτέρας 27 Μαρτίου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ μπάσκετ ανδρών.

Η κίνηση του προπονητή της ομάδας του Χαλανδρίου, του Δημήτρη Γιαννάκη να πάρει τάιμ άουτ 23 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης κι ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ, εκνεύρισε τους ανθρώπους του συλλόγου της Νέας Φιλαδελφείας θεωρώντας πως το έκανε σκόπιμα.

Κι όμως εκείνος μόνο σκόπιμα δεν το έκανε, καθώς αφενός έχει κάθε δικαίωμα να πάρει τάιμ άουτ όποτε εκείνος θελήσει κι αφετέρου εφόσον είδε πως αντίπαλος πίεζε στα τελευταία λεπτά ήθελε να δώσει τις οδηγίες προς τους παίκτες του για να κρατήσουν το προβάδισμα και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Μια νίκη που εν τέλει ήρθε (69-59) και τους κράτησε ζωντανούς στην υπόθεση παραμονή στην κατηγορία.

Ο προπονητής του Ιωνικού, ο Αλέξης Καρατζάς κατευθυνόμενος προς τον Γιαννάκη του είπε πως «ήσουν φάουλ», εννοώντας πως κακώς πήρε το τάιμ άουτ, ενώ ο συνεργάτης του Καρατζά (σ.σ. δεν αποκαλύπτουμε το όνομά του για ευνόητους λόγους), αφού πρώτα του είπε «μ….ανο θα σε γαμ…» στη συνέχεια σαν άλλος Ρόκυ Μπαλμπόα με στυλό στο χέρι τον γρονθοκόπησε στο ζυγωματικό του δεξιού ματιού με συνέπεια να αιμορραγήσει.

Αμέσως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι να κατευνάσουν τα πνεύματα, ενώ ο βοηθός προπονητή του Ιωνικού έτρεξε προς την έξοδο του γηπέδου για να μην τον πιάσουν. Οι έμπειροι διαιτητές Σώμος, Γιακείμη και Λαζαρίδης, ωστόσο κατέγραψαν το γεγονός αυτό στο φύλλο αγώνα, που ουσιαστικά καίει τον Ιωνικό.

Το “SportCyclades” σεβόμενο τον χώρο έψαξε για ακόμη μια φορά να μάθει μια ημέρα μετά το συμβάν τι λένε οι δύο πλευρές. Από πλευράς Ιωνικού, ναι μεν δεν διαψεύδουν το γεγονός, ωστόσο δηλώνουν πως ο βοηθός υπέβαλε άμεσα την παραίτησή σου, προκειμένου να μην τιμωρηθεί η ομάδα. Κάτι τέτοιο όμως έρχεται σε αντίθεση με όσα έλεγαν οι ίδιοι το βράδυ της Δευτέρας στις μεταξύ τους κουβέντες «θα τον τελειώσουμε από την ομάδα»…

Από την αντίπερα όχθη, οι άνθρωποι του συλλόγου του Χαλανδρίου και δη ο Δημήτρης Γιαννάκης μοιάζουν σαν καζάνι που βράζει. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο νεαρός τεχνικός ήδη έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για μήνυση που κι αν κι εφόσον την υποβάλει τότε δεν αποκλείεται να μηδενιστεί για το συγκεκριμένο αγώνα ο Ιωνικός και δεν αποκλείεται να του στερήσει το δικαίωμα στην είσοδό του στα πλέι όφ της ανόδου.

Ένα εικοσιτετράωρο μετά από το συμβάν, ο Γιαννάκης εξακολουθεί να απορεί για ποιον λόγο έγινε αυτό το περιστατικό, ενώ όπως δηλώνει ο ίδιος στο οικογενειακό του περιβάλλον «με στεναχωρεί το γεγονός πως ορισμένοι έχουν κόμπλεξ και νομίζουν πως επειδή είμαι γιος του Παναγιώτη Γιαννάκη θα με κερδίσουν με το έτσι θέλω»…

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες όταν τον λόγο θα πάρει το αρμόδιο τμήμα της ΕΣΚΑ και θα ανακοινωθούν οι κυρώσεις.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares