×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 21:41

Με τη Ζακχαίου στην αποστολή η Εθνική Κύπρου στη Πολωνία

Η Εθνική Γυναικών Κύπρου αναχωρεί την Κυριακή για τη Βαρσοβία και μετά πάει Σαν Μαρίνο. Η Εθνική Γυναικών Κύπρου αναχωρεί την Κυριακή για τη Βαρσοβία και μετά πάει Σαν Μαρίνο.

Στην αποστολή της Εθνικής Κύπρου, με προορισμό την Πολωνία, βρίσκεται η καλύτερη νέα αθλήτρια για τη χρονιά που πέρασε, με τη φανέλα του Πανναξιακού, Κατερίνα Ζακχαίου.

Αναχωρεί αύριο Κυριακή για την Πολωνία η Εθνική Γυναικών Κύπρου, όπου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί κυπριακού εδάφους και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στη Βαρσοβία μέχρι την Τρίτη 23 Μαϊου οπότε και αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις κόντρα στη γηπεδούχο Πολωνία. 

Στην αποστολή συμμετέχει και η Βερόνικα Χουντίμα η οποία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά αλλά θα ενισχύσει την Εθνική στους ΑΜΚΕ. Πρώτος αντίπαλος θα είναι η Πολωνία την Τρίτη 23 Μαίου στις 21:30 ώρα Κύπρου. Η Εθνική Κύπρου θα αντιμετωπίσει επίσης τις Σλοβακία (Tετάρτη 24 Μαϊου 19:00), Σερβία (Πέμπτη 25 Μαϊου 16:30) , Ισλανδία (27 Μαϊου 16:30) και Tσεχία (28 Μαϊου 19:00). 

Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Πέτρος Πατσιάς και Κωστάκης Παναγίδης επέλεξαν τις:

Πασαδόροι: Ιωάννου Στ. Λeωνίδου Ι.

Κεντρικές: Iορδάνους Α., , Ζακχαίου Κ. Μανίταρου Σοφ. Λίμπερο Χρ. Δαυιδ, Λεωνίδου Εβ.,

Ακραίες: Ζεμπύλα Ερ., Χατζηκωνστάντα Β. Ασπ. Χατζηχριστοδούλου, Βερ. Χουντίμα, Χαραλάμπους Α, Ζακχαίου Αντρ. Στυλιανού Ρ.

Aρχηγός αποστολής είναι ο υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων Γιώργος Δωρίτης. 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares