×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 22:54

5ο Basketball Camp στην Πάτμο τον Αύγουστο

Η συνήθεια που έγινε λατρεία… Για ακόμη μια χρονιά, πέμπτη κατά σειρά, όπως κάθε Αύγουστο, έτσι και φέτος στο νησί της Αποκάλυψης θα διεξαχθεί το Basketball Camp υπό την αιγίδα του Σωματείου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ) και την υποστήριξη του δήμου Πάτμου για την προώθηση της καλαθοσφαίρισης και της διδασκαλίας των μυστικών του αθλήματος.

Εμπνευστής του Camp είναι ο πολύπειρος προπονητής, μέλος του Σ.Ε.Π.Κ. και παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ κι ένας από τους  μεγαλύτερους σκόρερ που έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος, ο Απόστολος Κόντος (σ.σ. κατά το ήμισυ ναξιώτικης καταγωγής η μητέρα του είναι από το Σκαδό το γένος Πιτταρά), ο οποίος τα τέσσερα τελευταία χρόνια βρίσκεται τον μήνα Αύγουστο στο νησί του Αιγαίου. Να σημειωθεί πως πέρυσι, στο 4ο Camp μαζί με τον Απόστολο Κόντο και τους τοπικούς προπονητές του νησιού ήταν και ο μεγάλος γιος του Αργύρης (σ.σ. όπως φανερώνει η βασική φωτογραφία).

Όπως αναφέρεται στην ενημερωτική επιστολή τους προς τον δήμο Πάτμου ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, τα παιδιά της Πάτμου θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού την βασική τεχνική από τον Απόστολο Κόντο, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια σε μια πολύ όμορφη τελετή και σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα αναγορεύτηκε από τον δήμο Πάτμου ως Επίτιμος Δημότης!!!

Ο Σύνδεσμος μας επιθυμεί να ευχαριστήσει εκ των προτέρων τον Δήμο Πάτμου για την υποστήριξη του σε αυτό το εγχείρημα που έχει ως στόχο την ανάπτυξη της καλαθοσφαίρισης και του αθλητικού ιδεώδους στα παιδιά.

kor.-17-1-744x558.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares