Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 13:05

Προς δανεισμό στον Κολοσσό Ρόδου ο Ναξιώτης Μιχάλης Λούντζης

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η ομάδα της Ρόδου συζητά το δανεισμό του ταλαντούχου Ναξιώτη γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Τον 19χρονο γκαρντ του «τριφυλλιού», Μιχάλη Λούντζη, έχουν βάλει στο... στόχαστρο οι Ροδίτες. Ο Άρης Λυκογιάννης, στη θητεία του στους «θαλασσί», έχει συνεργαστεί με Έλληνες εξελίξιμους γκαρντ, όπως τον Βασίλη Τολιόπουλο και τον Κώστα Παπαδάκη, αλλά και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και επιθυμεί να κάνει το ίδιο τη νέα σεζόν και με τον Λούντζη.

Ο νεαρός γκαρντ είναι ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ της «επόμενης μέρας» των νταμπλούχων Ελλάδας, όμως η λογική λέει πως δεν θα βρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο ΟΑΚΑ φέτος, καθώς η περιφέρεια του Τσάβι Πασκουάλ είναι... γεμάτη. Έτσι, αν οι «πράσινοι» επιλέξουν να δώσουν τον παίκτη δανεικό, ο Κολοσσός αναμένεται να τους χτυπήσει την πόρτα, αφού ο κόουτς Λυκογιάννης πιστεύει στο ταλέντο και τις ικανότητες του 19χρονου άσου.

Τη σεζόν 2016-2017 ο διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές γκαρντ αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια της Stoiximan.gr Basket League (τρία στη regular season κι ένα στα πλέι οφ). Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου του Τσάβι Πασκουάλ υπογραμμίζουν πως έκανε βήματα προς τα μπροστά, αφού προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα σε σταθερή βάση και δούλεψε πολύ και σε ατομικό επίπεδο.

Πηγή: sdna.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares