Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 19:52

Στον Λοκρό ο Σάκοτα

Ο Μίλος Σάκοτα μετά από μια επιτυχημένη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕ Σαντορίνης ανακοινώθηκε πριν λίγο από την ομάδα του Λοκρού Αταλάντης. Ο Σάκοτα έχει αγωνισθεί, μεταξύ άλλων, στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, στον Άρη, στη Νήαρ Ηστ.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Αθλητικός Συλλόγος ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ στην προσπάθεια για την καλύτερη στελέχωση της φετινής ομάδας μπάσκετ, και σε συνεργασία με τον προπονητή μας Λουκά Ζαρονικόλα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ΣερβοΈλληνα καλαθοσφαιριστή Μίλος Σάκοτα.

Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής έρχεται στην Αταλάντη για να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών της ομάδας μας όπου με την εμπειρία και τα αθλητικά του προσόντα να αποτελέσει ένα ακόμα σημαντικό κρίκο στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Μίλος Σάκοτα έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, του Αιγάλεω, της Νήαρ Ηστ, του Απόλλωνα Λεμεσού, του Ερμή Λαγκαδά ,του Άρη, της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, της Ολυμπιάδας Πατρών, του Αρκαδικού, της Α.Ε. Λιβαδειάς με τελευταίο σταθμό της καριέρας την Α.Ε. Σαντορίνης όπου βρέθηκε αντιμέτωπος και με την νέα του ομάδα.

Τον καλωσορίζουμε στην Αταλάντη και του ευχόμαστε να έχει μια καλή μπασκετική χρονιά με υγεία ώστε να επιτύχει τους στόχους προσωπικούς και της ομάδας.

Εκ του Δ.Σ.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares