Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 17:01

Στην ΠΑΕ Κισσαμικός με δανεισμό ο Φουάσης

Στην Football League και συγκεκριμένα στην ΠΑΕ Κισσαμικός θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Φουάσης, καθώς σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Συριανός παίκτης παραχωρήθηκε στους Χανιώτες με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο διεθνής με την Εθνική Νέων ποδοσφαιριστής, Αντώνης Φουάσης γίνεται ο τρίτος παίκτης που φέτος θα αγωνίζεται στον Κισσαμικό με τους Γιώργο Ξύδα και Δημήτρη Τασιούλη να έχουν αποκτηθεί επίσεις με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο 19χρονος Συριανός ποδοσφαιριστής από το 2014 βρίσκεται στο Ρέντη έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με την Κ17 του Ολυμπιακού και δύο με την Κ20.

Στο διάστημα αυτό έχει χριστεί διεθνής με τις Εθνικές Παίδων και Νέων. Μάλιστα στο διάστημα της παρουσίας του Πάουλο Μπέντο στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού συμμετείχε σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας και έπαιξε και σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν "κατηφορίσει" στα Χανιά συμμετείχε σε προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κισσαμικός:

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνή με την Εθνική Νέων ποδοσφαιριστή Αντώνη Φουάση, με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή:

Είναι γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1998 στη Σύρο και αναδείχθηκε από τον τοπικό Αίαντα. Το 2014 εντάχθηκε στην Κ17 του Ολυμπιακού με την οποία πανηγύρισε το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League και στη συνέχεια προωθήθηκε στην Κ20 (2 πρωταθλήματα Νέων), ενώ συμμετείχε σε φιλικά παιχνίδια της πρώτης ομάδας. Είναι αμυντικός, διεθνής με τις Εθνικές Παίδων και Νέων».

danikos-ston-kissamiko-o-antonis-fouasis.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares