Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 02:02

Παγκόσμια αναγνώριση για το βιβλίο του Άρη Γάτα

Παγκόσμια αναγνώριση θα λάβει το βιβλίο που έγραψε για τον Κλαουντιο Ρανιέρι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άρης Γάτας καθώς ένας απο τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στον κόσμο, ο γερμανικός Meyer&Meyer Sport θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του Έλληνα δημοσιογράφου σε 45 χώρες σε όλο τον πλανήτη αρχής γενομένης απο την Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Είναι εντυπωσιακό καθώς για πρώτη φορά βιβλίο Έλληνα δημοσιογράφου θα κάνει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι με τους Γερμανούς να συλλαμβάνουν αμέσως την ιδιαιτερότητα του θέματος και να εκδίδουν το βιβλίο του Άρη Γάτα σε όλο τον κόσμο.

Το ταξίδι γίνεται παγκόσμιο και όπως αναφέρει στο επίσημο σαιτ του ο εκδοτικός οίκος 1η Δεκεμβρίου θα γίνει πρεμιέρα στην Αγγλία και στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία για τον Έλληνα αθλητικό συντάκτη που άρπαξε την ιδέα της συγγραφής ενός βιβλίου για τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο το 2016 και που ως ρεπόρτερ της εθνικής ομάδας στην ΕΡΤ πήγε πολύ παρακάτω το ρεπορτάζ του με την συγγραφή ενός βιβλίου που έγινε best Seller στην Ελλάδα και που θα ταξιδέψει παγκοσμίως με τον μεγαλύτερο εκδοτικό οίκο στο αθλητικό βιβλίο.

Η επιτυχία του Άρη Γάτα ανοίγει δρόμους καθώς πότε ξανά στο παρελθόν ένα βιβλίο Έλληνα αθλητικού συντάκτη και ειδικά με ένα εξειδικευμένο θέμα όπως αυτό της πορείας ενός προπονητή δεν έχει τύχει τέτοιας παγκόσμιας αποδοχής.

Να σημειώσουμε ότι ο Άρης Γάτας έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα με τη Μύκονο, καθώς είναι φίλος και κουμπάρος του προέδρου του ΑΟ Μυκόνου, κ. Αλέξανδρου Κουκά.

23732634_10214123405541684_1929055569_o.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares