Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 13:33

Ο Ναξιώτης «Ταύρος» του Ολυμπιακού

Έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στη Νάξο, όπου ξεκίνησε στην Αναγέννηση με μέντορα τον Στέλιο Πολέμη και στη συνέχεια επήλθε η «απογείωση» του όταν φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Νάξου, ξεχωρίζοντας από τις πρώτες του εμφανίσεις.

Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι, που αποτέλεσε το μήλο της έριδος για πολλές Αθηναϊκές ΠΑΕ, τελικά βρήκε το λιμάνι του στον Πειραιά, όπου έχει αρχίσει να χτίζει τη δική του καριέρα.

Η κλήση του στην Εθνική Αλβανίας και οι καταπληκτικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί, τόσο με το συγκρότημα της χώρας καταγωγής του, όσο και με τον Ολυμπιακό, αποτελούν τα θεμέλια για μία λαμπρή πορεία που ξεδιπλώνεται καθημερινά στον ορίζοντα του 17χρονου.

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά από τα ΜΜΕ που ασχολούνται με τις Ακαδημίες ων ομάδων της Super League, κατατάσσουν τον νεαρό «Ναξιώτη» ανάμεσα στους κορυφαίους.

Τελευταίο παράδειγμα αυτό της ιστοσελίδας newsacademies.gr, η οποία σε σχετικό δημοσίευμα εξάρει τη παρουσία του Μπουλάρι, χαρακτηρίζοντας τον Ταύρο:

Την καλύτερή του, μέχρι την επόμενη, αγωνιστική χρονιά διανύει ο Εμιλιάνο Μπουλάρι των Εφήβων του Ολυμπιακού! Ο επιθετικός Κ17 είναι ένα από τα βασικά… γρανάζια της «ερυθρόλευκης» μηχανής και η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής των Πειραιωτών, Τάσος Θέος, του «βγαίνει» στο γήπεδο.

Έχει ξεκινήσει… φουριόζος ο μικρός την φετινή του σεζόν με τον Ολυμπιακό, το ψευδώνυμο… ταύρος του έχει «κολλήσει» από τα πρώτα γράμματα του ονόματός του «Μπουλ», διανύοντας την τρίτη του χρονιά στην ακαδημία του συλλόγου και απόδειξη αυτού το γεγονός ότι έχει σημειώσει 5 γκολ σε 8 αγώνες, ενώ το μοναδικό ματς που έχασε από το πρωτάθλημα ήταν αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς ήταν με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας και ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς στην Τρίπολη με το τελικό 2-2, παραχωρώντας τη μοναδική του ισοπαλία, μέχρι τώρα, στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και μία ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί (2-0).

Μάλιστα το διάστημα που έλειψε ο Μπουλάρι με την Αλβανία, στην οποία ήταν και αρχηγός, σημείωσε ένα γκολ κόντρα στο Λιχτενστάιν στο πλαίσιο των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Αναλυτικά, ο μόλις 16 ετών επιθετικός του Ολυμπιακού έχει σκοράρει στο πρωτάθλημα της Superleague K17 κόντρα σε Πλατανιά, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακό, ενώ με τον Πανιώνιο σημείωσε δύο γκολ στο νικηφόρο 3-0 των «ερυθρόλευκων»!

Οπότε μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή των ανθρώπων της ακαδημίας του Ολυμπιακού να δώσουν επαγγελματικό συμβόλαιο σε έναν ποδοσφαιριστή ηλικίας 15 ετών, αφού είχε υπογράψει νωρίτερα από τις τελευταίες ανακοινώσεις του συλλόγου…

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares