×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 12:21

Στο Αιγάλεω του Αρχοντάκη ο Βαγγέλης Μάντζιος!

Στο «Σίτι» του Γιώργου Αρχοντάκη θα βρεθεί για τους επόμενους έξι μήνες ο πρώην ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, Βαγγέλης Μάντζιος μετά από συμφωνία που ολοκληρώθηκε προ λίγου. Το Αιγάλεω πλέον μετά και από αυτή τη κίνηση, έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του, όσον αφορά την άνοδο στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Γιώργος Αρχοντάκης θα προσθέσει στο οπλοστάσιό του έναν από τους πολύπειρους ποδοσφαιριστές των Ελληνικών γηπέδων. Ο γνωστός σε όλους μας Βαγγέλης Μάτζιος με μεγάλη θητεία σε αυτά, αποτελεί ένα από τα «μπαμ» της φετινής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

O Μάντζιος αγωνιζόταν την τελευταία τετραετία στο Λεβαδειακό, με τον οποίο σημείωσε 36 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ σε 109 συμμετοχές. Κατά το παρελθόν, έχει φορέσει τη φανέλα των Πανιωνίου, Παναθηναϊκού, Αϊντράχτ Φρανκφούρτης, Ανόρθωσης, Μαρίτιμο, ΟΦΗ, Μπακού και Ατρομήτου. Συνολικά, στην καριέρα του έχει 97 τέρματα και 18 ασίστ σε 349 αγώνες.

Η ανακοίνωση:

"Είναι γεγονός! Ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι ποδοσφαιριστής του ΑΟ Αιγάλεω. Μετά από πολύωρες προσπάθειες του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Τσιαμπουρή, η ενσωμάτωσή του στο σύλλογο οριστικοποιήθηκε. Καλώς ήρθες, Βαγγέλη"!

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares