Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 19:23

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το Agios On SUP 2018

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το Agios On SUP, η μεγαλύτερη γιορτή Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας στην Ελλάδα, που διοργανώθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά στις μαγευτικές παραλίες του Αγίου Νικολάου, οι οποίες πλημμύρισαν από Έλληνες και ξένους φίλους του αθλήματος που απόλαυσαν της εξαιρετική φιλοξενία της Κρήτης, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, ξεπερνώντας τις 175!

Το event αποτέλεσε για 2η συνεχόμενη χρονιά στάση του EuroTour προσδίδοντας μία επιπλέον αίγλη αλλά και ανεβάζοντας τον πήχη, αφού για ακόμα μία χρονιά το «παρών» έδωσαν κορυφαίοι αθλητές σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, είχαμε συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους δίπλα στα αστέρια του αθλήματος.

Μαζί τους και ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, που συμμετείχε και τις δύο ημέρες, κερδίζοντας το χειροκρότημα των θεατών, στο οποίο… ανταπέδωσε με αυτόγραφα και αρκετές selfie με νεαρούς -και όχι μόνο- θαυμαστές του. 

Επιπρόσθετα, η BIC Sport διέθεσε εξοπλισμό SUP και έδωσε τη δυνατότητα στους λιλιπούτειους φίλους του αθλήματος, με πρωταγωνιστή τον μόλις 5 ετών Οδυσσέα, να συμμετέχουν σε διαδρομές στη λίμνη, κλέβοντας την παράσταση και ξεσηκώνοντας το κοινό που αποθέωσε τις προσπάθειές τους.

Την 1η ημέρα, οι συμμετέχοντες βρέθηκαν στη παραλία Βούλισμα, όπου ακολούθησαν τεχνικές διαδρομές με σημαδούρες ανάμεσα στα κύματα, σε όλες τις κατηγορίες και αποστάσεις 3 και 5 kms αντίστοιχα. Η HSSA έκρινε από τη διαδρομή των 5 kms ανδρών με σανίδες 14’ ποιοι συμμετέχοντες ήταν ικανοί για την εκπροσώπηση και συμμετοχή της χώρας μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ISA World SUP 2018. Ο Νίκος Συρίγος έλαβε την 1η θέση, με τον Αναστάσιο Τσούρη και τον Αλέξανδρο Πράπα τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα, οι οποίοι παίρνουν το εισιτήριο από την HSSA για την αποστολή στην Βραζιλία!

Η 2η ημέρα, ξεκίνησε μπροστά στα ξενοδοχεία BLUE PALACE και Domes of Eloundaστην Σπιναλόγκα, όπου δόθηκε η εκκίνηση του EuroTour, με 68 άνδρες αθλητές και 19 γυναίκες από 12 χώρες, την Ελλάδα, την Ευρώπη, Βραζιλία, αλλά και την Αυστραλία. Η διαδρομή είχε απόσταση 15 χιλιομέτρων περνώντας από το κανάλι της Ελούντας, την παραλία Χαβάνια, το Αμμούδι Club στην ομώνυμη παραλία και μέχρι τη λίμνη του Αγίου Νικολάου, όπου το πλήθος περίμενε να τους αποθεώσει. Μεγάλος νικητής ήταν ο Michael Booth, ενώ στο βάθρο ανέβηκαν οι Titouan Puyo και Vinnicius Martins που κατέκτησαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Στις γυναίκες 1η τερμάτισε η Amandine Chazot, με τις Olivia Piana και Noelani Sach να ακολουθούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια των συμμετεχόντων σε όλη τη διάρκεια της πορείας, προβλήθηκε σε όλο τον κόσμο με ζωντανή σύνδεση.

Ακολούθως, στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκαν οι διαδρομές 200 m ανδρών και γυναικών, ενώ στη συνέχεια η διασκέδαση μεταφέρθηκε εντός της λίμνης, με τεχνικές διαδρομές 500 m για μικρούς με τις σανίδες BIC SUP που διατέθηκαν σε όσους δεν είχαν και 1 km για μεγάλους.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη ολοκλήρωση των εορταστικών διαδρομών του διημέρου, ακολούθησαν οι απονομές, με τη γιορτή να κορυφώνεται με τη φανταστική συναυλία τωνThe Bon Viveurs (x The Burger Project), που ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις μουσικές τους, με τη διοργάνωση να ανανεώνει το ραντεβού για το 2019.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares