Σάββατο, 09 Ιουνίου 2018 18:18

Στους Έφηβους του Κορωπίου με στόχο το πρωτάθλημα ο Σφήκας

Μετά από ένα διάστημα επτά μηνών ο Σεραφείμ Σφήκας επιστρέφει στους πάγκους. Ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής συμφώνησε να αναλάβει το εφηβικό τμήμα του Κορωπίου, που την περυσινή σεζόν ήταν μία από τρεις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας του. 

Οι διοικούντες τον σύλλογο των Μεσογείων επέλεξαν τον Σφήκα ως καταλληλότερο βάση εμπειρίας, αφού τη νέα σεζόν επιθυμούν να δουν την ομάδα τους να κάνει το βήμα παραπάνω και να κατακτά το πρωτάθλημα. Άλλωστε κατά το παρελθόν, ο Σφήκας έχει δείξει το έργο του σε όποιον πάγκο κι αν καθόταν είτε αφορούσε ανδρικό τμήμα, είτε αγωνιστικό τμήμα υποδομής. 

Με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον τελευταίο του προπονητικό σταθμό, τον Πανναξιακό, όπου με την ομάδα της Νάξου κατάφερε το απόλυτο νικών στους αγώνες της ΕΣΚ Κυκλάδων τόσο στο εφηβικό, όσο και στο αντρικό (με Μαρπησσαϊκό 77-43 στη Νάξο και με ΑΕΣ 49-61 στη Σαντορίνη).

Δύο χρόνια νωρίτερα ήταν εκείνος που οδήγησε την ΑΕ Σαντορίνης στην ιστορική της παρθενική της νίκη στις εθνικές κατηγορίες  επί του Προμηθέα Χαλανδρίου στο κλειστό του Σπόρτιγκ με σκορ 83-91. 

Η καριέρα του Σφήκα μέχρι σήμερα στον χώρο του μπάσκετ μόνο τυχαία δεν είναι… Είναι από τους προπονητές που αφήνουν παντού το σημάδι τους κι αυτό θα επιδιώξει να κάνει και στο Κορωπί. 

Πηγή: infobasket.gr

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares