Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 22:42

«Είσαι τυχερός που υπέγραψες στον Ολυμπιακό, αλλιώς…»

Από την στιγμή που ο Βασίλης Σπανούλης πήρε τη μεγάλη απόφαση να μεταπηδήσει από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό έγινε …κόκκινο πανί για τους οπαδούς των "πράσινων"!

Σε κάθε αγώνα των δύο αιωνίων αντιπάλων στο ΟΑΚΑ ο αρχηγός του Ολυμπιακού ακούει ένα ολόκληρη γήπεδο να τον αποδοκιμάζει με υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Τελευταία, ένας οπαδός του Παναθηναϊκού αποφάσισε να δείξει την άλλη πλευρά αυτής της κόντρας.

Με τον 5ο τελικό να έχει ολοκληρωθεί και τον Παναθηναϊκό να έχει αναδειχθεί πρωταθλητής, οι οπαδοί της ομάδας μπήκαν στο παρκέ για να πανηγυρίσουν. Ένας από αυτούς προσέγγισε τον αρχηγό του Ολυμπιακού, όπου αν διαβάσει κανείς τα χείλη του φέρεται να του λέει πως "σε βρίζουμε, αλλά σε αγαπάμε"! Η αντίδραση του Βασίλη Σπανούλη ήταν ψύχραιμη, με τον αρχηγό των "ερυθρόλευκων" να χαμογελάει στον οπαδό του Παναθηναϊκού.

Χθες Πέμπτη 12 Ιουλίου, ακόμη ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού έδειξε την άλλη πλευρά… Ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων”, ο οποίος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές με τη σύζυγό του και τα πέντε του παιδιά στην Πάρο, επισκέφτηκε το μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων.

Εκεί, ο Πρωτοπρεσβήτερος και γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα Στυλιανός Μπιζάς, ο οποίος του είπε χαριτολογώντας πως «είσαι τυχερός που ανανέωσες με τον Ολυμπιακό, αλλιώς θα σου έδινα τον πράσινο στυλό να υπογράψεις στην δική μου», προκαλώντας το γέλιο του “kill Bill”. Στην φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρωτοπρεσβήτερος αναφέρει χαρακτηριστικά “ Πάνω απ'όλα... άνθρωπος”, παραμερίζοντας τα “πράσινα” αισθήματά του.

span_2dgdgdg.png

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares