Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 13:03

Παρουσία Διαμαντίδη το ''Ios Beach Volley Open Tournament''

Μετά τη Βίκη Χατζηβασιλείου, ακόμη ένας επίσημος προσκεκλημένος δινει το παρών στην Ίο για το Τουρνουά που λαμβάνει χώρα στην περιοχή του Μυλοπότα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην σπουδαίος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, βρίσκεται στο ''Ios Island Beach Volley'' τιμώντας με την παρουσία του το event. 

Συνοδευόμενος από τη σύζυγο του και τα παιδιά του, ο 3D βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή του Μυλοπότα όπου απόλαυσε το μπάνιο του παρακολουθώντας τις προσπάθειες που έγιναν από τους αθλητές στην άμμο. 

Ο ίδιος πρόθυμος να μοιράσει αυτόγραφα και φωτογραφίες κάθισε για αρκετή ώρα έχοντας τετ α τετ με τους διοργανωτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  Διαμαντίδης έχει κατακτήσει συνολικα 22 τίτλους (9 Πρωταθλήματα Ελλάδος, 10 Κύπελλα Ελλάδος και 3 Πρωταθλήματα Ευρώπης). Αποτελεί μέλος της καλύτερης δεκάδας για την πρώτη δεκαετία στην ιστορία της Ευρωλίγκα (2001-2010), ενώ ήταν υποψήφιος για να αναδειχθεί μία από τις πενήντα σημαντικότερες προσωπικότητες της Ευρωλίγκα ,για τα πενήντα χρόνια της διοργάνωσης(1958-2008). Την 1η Απριλίου 2016 η Ευρωλίγκα ανδρών του απένειμε το βραβείο του Θρύλου της διοργάνωσης.Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, σφράγισε με τον πολυδιάστατο τρόπο παιχνιδιού του μια ολόκληρη εποχή, μένοντας στην ιστορία του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ και αποτελώντας πρότυπο αθλητή για τις επόμενες γενιές καλαθοσφαιριστών.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares