Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018 13:37

Στον Ατρόμητο Πειραιά ο Πάπι Κουρούμα

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε για λογαριασμό Κυκλαδίτικης ομάδας θα προσφέρει τις υπηρεσίες του φέτος σε σύλλογο Γ' Εθνικής.

Ο λόγος για τον πρώην άσο του ΑΟ Σύρου, Πάπι Κουρούμα, ο οποίος συμφώνησε με τον Ατρόμητο Πειραιά που προβιβάστηκε φέτος από το τοπικό στην τελευταία εθνική κατηγορία της χώρας.

Ο Κουρούμα, είχε περάσει από τους Συριανούς τη σεζόν 2012-2013 όταν στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκονταν ο Χρήστος Πελέκης.

Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης:

Η διοίκηση του Ατρόμητου Πειραιά με τις έξυπνες και γρήγορες ενέργειες του τεχνικού μας διευθυντή Βαλάντη Πανταζοπουλου καταφερε να ντύσει στα μπλε τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Παπι Κουρουμα.
Ο Παπι είχε γίνει το μήλο της έριδος για πολλές ομάδες της Γ' Εθνικης καθώς οι ικανότητές του και οι εμπειρίες του είναι χρήσιμα εργαλεία που δίνουν λυσεις σε κάθε προπονητή.
Είναι 28 ετών και έχει γεννηθεί στη Γουινέα. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και διακρίνεται για το δυναμισμό του. Διαθέτει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί σε Παναργιακο ,Σύρο,Καραβα,Ιωνικό ενώ έχει αγωνιστεί και σε μικρές κατηγορίες στη Γαλλία.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ατρόμητου Πειραιά και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares