Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 10:41

Στο Κορωπί ο Μιχάλης Σβορώνος

Έναν παίκτη που έχει γράψει αρκετά …χιλιόμετρα στις εθνικές κατηγορίες πρόσθεσε στο δυναμικό του το Κορωπί.

Η ομάδα των Μεσογείων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του infobasket.gr το βράδυ της Πέμπτης συναντήθηκε με τον Μιχάλη Σβορώνο και τον εκπρόσωπό του Νίκο Μελά και τα βρήκαν σε όλα… Ετσι ο έμπειρος παίκτης θα φορά τη νέα περίοδο τη φανέλα του Κορωπίου και θ’ αποτελέσει ένα σημαντικό «όπλο» στη «φαρέτρα» του Νίκου Χατζηπανηγύρη για την φετινή χρονιά!

Η παρουσία του Σβορώνου αναμένεται να προσθέσει αρκετή εμπειρία στο δυναμικό της ομάδας, καθώς ο 34χρονος φόργουορντ έχει αγωνιστεί σε μπόλικες ομάδες. Αυτές είναι, ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου, η Αγία Παρασκευή, το Ίλιον, ο Παναιτωλικός, ο Ιωνικός ΝΦ, το Χαλάνδρι, ο Πανναξιακός και η Παναγίτσα Χαλκίδας την περυσινή σεζόν αποτελώντας εκ των βασικών συντελεστών της παραμονής της ομάδας της Χαλκίδας στην Γ’ Εθνική. Με τον νυν προπονητή του Κορωπίου μάλιστα, τον Νίκο Χατζηπανηγύρη είχαν συνεργαστεί στην Αγία Παρασκευή από το 2006 ως και το 2008.

Αποτελεί έναν παίκτη που μετά τον Γιάννη Γεωργικόπουλο, προωθήθηκε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Με τους “πράσινους”, αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του τριφυλλιού τη σεζόν 2001-02, έχοντας δύο συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα… Έκανε ντεμπούτο τη 12η αγωνιστική της σεζόν, κόντρα στο Μαρούσι (93-72), πετυχαίνοντας μάλιστα και 2 πόντους.

Μάλιστα, έπειτα από τον τελικό του φάιναλ φορ της Μπολόνια το 2002, όπου ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το τρίτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ιστορίας του με το καθοριστικό τρίποντο του Ιμπραήμ Κουτλουάι να έχει μείνει στην ιστορία ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο τέλος είχε αναφωνήσει: «Που ξέρεις… Επειδή πάντα βάζω κίνητρα ίσως του χρόνου να θελήσω να το πάρω με τον… Σβορώνο».

Πηγή: infobasket.gr (Του Ιωάννη Νοταρά)

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares