Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 20:14

Κλειστό γυμναστήριο αποκτά η Πάτμος

Κλειστό γυμναστήριο πρόκειται να αποκτήσει το πανέμορφο νησί της Πάτμου, που αποτελεί  όνειρο ετών για τους κατοίκους της.

Η συνάδελφος Σμαράγδα Μουλιάτη έγραψε σχετικά στην ιστοσελίδα patmostimes.gr:

''Μετά από 5 χρόνια που το συμβούλιο της Επικρατείας στη συνεδρίαση της 22ας Αυγούστου 2013 ομόφωνα γνωμοδότησε χωρίς καμιά παρατήρηση να γίνει το έργο «Ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου Αθλοπαιδιών Δήμου Πάτμου» έλαβε ΦΕΚ, αδειοδοτήθηκε και σύντομα ίσως και σε 20 μέρες από τώρα θα συνταχθούν τα τεύχη δημοπράτησης για το κλειστό γυμναστήριο. Η χωροθέτηση του κλειστού γυμναστηρίου έγινε στο παλιό γήπεδο της Σκάλας. Το οικόπεδο του κτιρίου έχει εμβαδόν 8986,00 τ.μ. και του κτιρίου σύμφωνα με τη μελέτη 1568,13 τ.μ. 
Να αναφέρουμε ότι η αίτηση για αδειοδότηση κατετέθη στις 3/4/2018 και η έγκριση δόθηκε την 1η Αυγούστου 2018 από την πολεοδομία Καλύμνου. Η άδεια λήγει σε τέσσερα χρόνια. Απόλυτα ικανοποιημένος αλλά και δικαιωμένος μας δήλωσε ο δήμαρχος κ. Γρηγόρης Στόικος, από την εξέλιξη αυτή και παρά τις δυσκολίες που συνάντησε στο έργο αυτό προσωπικά αλλά και η δημοτική αρχή κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρωθεί το έργο. Να σημειώσουμε ότι , ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ευγενικός δεν ψήφιζε στο τεχνικό πρόγραμμα και στον προυπολογισμό τον κωδικό «Μελέτης Κλειστού Γυμναστηρίου" διότι θεωρούσε ότι τα χρήματα δεν θα πιάσουν τόπο διότι δεν περίμενε ότι το κλειστό Γυμναστήριο θα γίνει ποτέ.

ΠΗΓΗ: patmostimes.gr 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares