Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 20:21

Σκούπρας: Θα παραμείνω στον Απόλλωνα Λάρισας

Γνωστός στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο έγινε από το πέρασμα που είχε από τον Πανναξιακό, όπου με τις εμφανίσεις του έδειξε την αδιαμφισβήτη ποιότητα του και το ταλέντο του.

Ο λόγος για έναν εκ των αρχηγών του Απόλλωνα Λάρισας, τον Κώστα Σκούπρα ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Θεσσαλικής ομάδας.

Ο ίδιος μέσω του sportcyclades.gr εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παραμονή του στο σύλλογο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, δηλώνοντας ότι είχε δεχτεί κρούση το καλοκαίρι από τον Πανθηραϊκό.

Αναλυτικά, το σχόλιο του: ''Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία μου με τον Απόλλων Λάρισας για ακόμα μια χρονιά. Νιώθω την οικογένεια του Απόλλωνα σαν δική μου οικογένεια. Μου έδειξαν ότι με ήθελαν και φέτος και αυτό το γεγονός έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Ελπίζω η φετινή χρονιά να ειναι επιτυχημένη οπως και η περσινή. Θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό με το τεχνικό τιμ και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς''.

4f7c5838c093217dd71eaf6f262f6546_XL.jpg

Ερωτηθείς εάν είχε δεχτεί κρούση από ομάδα των Κυκλάδων φέτος υπογράμμισε: "Ναι δέχτηκα απο τον Πανθηραικο, αλλά δεν τα βρήκαμε στο οικονομικό κομμάτι".

Στον επίλογο του, ο Κώστας Σκούπρας διευκρίνισε ότι ουδέποτε φέτος υπήρχε ενδιαφέρον από τον Πανναξιακό, υποστηρίζοντας τα εξής: "Δεν δέχτηκα καμία πρόταση από τον Πανναξιακό'', ενώ σε ερώτηση εαν επέστρεψε ποτέ στο συγκεκριμένο σύλλογο δήλωσε: "Εάν το project με ικανοποιούσε όπως και η οικονομική πρόταση θα το σκεφτόμουν σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό"

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares