Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 02:25

Υπερπρωταθλήτρια Ρεθύμνου η Επισκοπή του Στέλιου Κοζανίδη

Η Επισκοπή που έχει στον πάγκο της τον γνωστό στις Κυκλάδες από την θητεία του στη Μικτή της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργο Λυρώνη και τον Στέλιος Κοζανίδη στέφθηκε για 8η φορά στην ιστορίας της υπερπρωταθλήτρια Ρεθύμνου.

super_cup_2018_3-54e99daf.jpg

Το ρεπορτάζ της επίσημης σελίδας της ομάδας, αναφέρει:


Το γκολ στο 83’ της «χρυσής αλλαγής» του Γιώργου Λυρώνη, σημείωσε ο Έρι Ματαραγκάσι που χάρισε το 8ο τρόπαιο σε 9 παρουσίες της Επισκοπής στην 22χρονη ιστορία του Σούπερ Καπ.

Η ομάδα μας είναι η μοναδική που έχει καταφέρει ένα τέτοιο επίτευγμα στον νομό μας. Αυτό μάλιστα είναι το τρίτο σερί που κατακτά η ομάδα μας μετά το 3-1 επί του Άρη το 2016, το 3-1 επίσης επί της ΑΕΜ το 2017 κα το φετινό 1-0 κόντρα στον Ερμή.

Στο γήπεδο Μελιδονίου λοιπόν αντιμετώπισε τον Ερμή Ζωνιανών και μετά από ένα 90λεπτο όπου η ομάδα μας είχε τον έλεγχο από το 1ο ως και το 90ο λεπτό, πήρε αυτό που άξιζε. 

Βέβαια ένα τέτοιο ματς πάντα εγκυμονεί κινδύνους γιατί κάποιες καλές στιγμές τις είχε και ο Ερμής Ζ..

Η Επισκοπή όμως επέδειξε υπομονή, είχε τις λύσεις από τις αλλαγές του προπονητή μας και στο τέλος δικαιώθηκε.

Το κύπελλο του Super Cup απένειμε ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης στον αρχηγό της ομάδας μας, Δημήτρη Σουμπασάκη

Πριν την έναρξη του αγώνα οι αρχηγοί των ομάδων, Σουμπασάκης, Πλουσής, έκαναν έπαρση της ελληνικής σημαίας υπό την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου. 

Στην ανάπαυλα τους φιλάθλους διασκέδασε το μουσικοχορευτικό συγκρότημα, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης..

super_cup_2018_2-99dfc9b5.jpg

Το ματς: 

Στο 5’ ο Μπανγκούρα άφησε στον επερχόμενο Τζόρνταν ο οποίος πλάσαρε όμως ο Ανδρεαδάκης με καίρια έξοδο έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 14’ από τη σέντρα του Σουμπασάκη ο Ρουσσης χώθηκε ανάμεσα στους αμυντικούς και με προβολή έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από την εστία.

Στο 25’ ο Ερμής βγήκε στην αντεπίθεση, όμως ο Νικηφόρος έδιωξε σε κόρνερ το διαγώνιο πλασέ του Μεταξάκη.
Από την εκτέλεση κόρνερ του Πλουσή, ο Αφράτης πετάχτηκε στο β’ δοκάρι μόνος του και με κεφαλιά «ψαράκι» έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 34’ ο Τζόρναταν άνοιξε στον Πήλιο εκείνος έβγαλε μια ωραία παράλληλη μπαλιά με τον Κατσικοκέρη να αδυνατεί την τελευταία στιγμή σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 45’ ο Πήλιος μπήκε διαγώνια δεξιά στην περιοχή, θέλησε να προλάβει την έξοδο του Ανδρεαδάκη αλλά δεν τα κατάφερε  καθώς έχασε και την κόντρα καταλήγοντας η μπάλα άουτ.

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε στο ίδιο μοτίβο όμως είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι βοήθησαν καταλυτικά όλες οι αλλαγές.
Στο 54’ ο Πλουσής άνοιξε στον Μεταξάκη ο οποίος σούταρε ψηλά άουτ.
Στο 57’ το διαγώνιο σουτ του Κατσικοκέρη έφυγε άουτ.

Στο 64’ ο Πλουσής βρήκε τον Γιακουμάκη κι εκείνος τον Αφράτη που σούταρε διαγώνια ψηλά στέλνοντας τη μπάλα να «γλείψει» το οριζόντιο δοκάρι του Νικηφόρου καταλήγοντας άουτ.

Στο 68’ ο Τζόρνταν με μια περίτεχνη ενέργεια έβγαλε στον Τσικουδάκκη που σούταρε στην κίνηση με τον Ανδρεαδάκη να αποκρούει σωτήρια.

Στο 73’ από τη βαθιά μπαλιά του Γιακουμάκη ο Γεμιστός βγήκε απέναντι στον Νικηφόρο που πλάσαρε ψηλοκρεμαστά πάνω από τα δοκάρια.

Στο 79’ ο Σουμπασάκης έβγαλε μια σέντρα, ο Κατσικοκέρης πρόλαβε την έξοδο του Ανδρεαδάκη με τη μπάλα να βγαίνει σαδιστικά πάνω από τα δοκάρια.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0: Στο 83’ από το κόρνερ του Δημήτρη Σουμπασάκη, ο Έρι Ματαραγάσκι με καταπληκτικό άλμα στο α’ δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!!!

Η διαιτησία: Σταυρουλάκης Ρ. Καλυβιανάκης, Δασκαλομαρκάκης.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ  (Λυρώνης): Νικηφόρος, Πήλιος (85’ Κεσίδης), Νάκας, Μποτωνάκης, Ρούσσης, Χαλκιαδάκης (63 Σωπασής), Σουμπασάκης, Σαββίδης, Κατσικοκέρης, Μπανγκούρα (65’ Τσικουδάκης), Τζόρνταν (74’ Ματαραγκάσι Έρι).
 (Λεκάκης): Ανδρεαδάκης, Ρουμελιώτης, Ρουμπάκης , Αριστεινίδης Π., Μπιμπίρης, Αριστεινίδης Γ. (75’ Μαραγκάκης Αντ.), Αφράτης (72’ Μαραγκάκης Αρ.), Γιακουμάκης, Μεταξάκης, Πλουσής Β., Γεμιστός.

super_2018_1-b96f4530.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares