Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 15:04

Ο Συριανός Καφτηράνης στην Καλλιθέα

Την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Καλλιθέα, με τον Συριανό Γιώργο Καφτηράνη να αποτελεί το ένα πρόσωπο από τις προσθήκες.

Ο Κυκλαδίτες άσος μετά από θητεία σε Κ20 Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα και ΑΟ Καρδιάς αποφάσισε να μετακινηθεί στην ομάδα της πρωτεύουσας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η Καλλιθέα ανακοινώνει ακόμη πέντε προσθήκες στο ρόστερ της, για την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου μας, με τους κάτωθι νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Γκιζγκιζγιάν Νταβίτ, 23 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος και επιθετικό χαφ. Προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας, έγινε για πρώτη φορά επαγγελματίας στην Καλλιθέα την περίοδο 2016-2017 και πέρυσι δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Πάργας, όπου είχε μία χρονιά γεμάτη με συμμετοχές.

Χρήστου Χριστόδουλος, 19 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και προέρχεται από την Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Καραγιάννης Γεώργιος, 21 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος και προέρχεται από την Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Καφτηράνης Γεώργιος, 20 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος και έχει αγωνιστεί στην Κ20 του Ηρακλή, Κ20 του Αγροτικού Αστέρα, στον Αχαρναϊκό και πέρυσι αγωνιζόταν στον Α.Ο. Καρδιάς.

Καλαματιανός Απόστολος, 19 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, ο οποίος έχει αγωνιστεί στα Σούρμενα και την Τριγλία Ραφήνας.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας τους καλωσορίζει στο σύλλογο!!!

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 17.30 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση τον Αμπελακιακό. Η Διοίκηση της Καλλιθέας προσκαλεί τον κόσμο της πόλης μας να δώσει το παρόν και ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι η είσοδος θα είναι δωρεάν για την παρακολούθηση της φιλικής αναμέτρησης.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares