Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 14:39

Το Ιανουάριο η σέντρα στο 12o Πανελλήνιο Τουρνουά GOLDEN CUP – GENERATION NEXT

θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να συμμετάσχετε στο 12o Πανελλήνιο Τουρνουά GOLDEN CUP – GENERATIONNEXTπου διοργανώνει ο ΟΑΣΠΕ στη Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη 3/1 ως και το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019. Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στα αθλητικά κέντρα Planet FC και JogaBonitoστην περιοχή του αεροδρομίου.

Το τουρνουά αφορά σε τμήματα αγοριών και κοριτσιών και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης και άλλων σημαντικών φορέων.
Σκοπός των διοργανώσεων GOLDENCUPπου έχουν ήδη γίνει θεσμός, είναι η συμμετοχή στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, καθώς και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας (ευ αγωνίζεσθαι), η προώθηση της φιλίας, η ανάπτυξη σχέσεων και η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων καθώς και η προβολή της Θεσσαλονίκης ως ένας εξαιρετικός τουριστικός όσο κι αθλητικός προορισμός. Επιπρόσθετα, στόχος του ΟΑΣΠΕ είναι να προκαλέσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού στο γυναικείο ποδόσφαιρο και το fairplay.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Oι κατηγορίες διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της ΕΠΟ – Δείτε το συνημμένο πρόγραμμα xls:

  • ΑΓΟΡΙΑ: Κ16 (2003-04) Κ14 (2005-06) Κ12 (2007-08) Κ10 (2009-10)
  • ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (γενν. 2003 και μικρότερες (25΄Χ2) 7Χ7

Την κάθε κατηγορία θα συγκροτήσουν 2 Όμιλοι των 4 Ομάδων
Ολες οι ομάδες θα δώσουν τρεις (3) αγώνες νοκ άουτ. Οι 2 νικήτριες του κάθε ομίλου θα δώσουν μεγάλο και μικρό τελικό. Υπάρχει δυνατότητα φιλικών αγώνων για τις ομάδες που δε θα διακριθούν στη τελική φάση.

ΚΥΠΕΛΛΑ – ΕΠΑΘΛΑ

Στις τρεις πρώτους νικήτριες κάθε κατηγορίας απονέμονται μετάλλια και κύπελλα. Σε όλες τις ομάδες απονέμονται αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. Τιμητικές διακρίσεις απονέμονται ανά κατηγορία: στον/στην MVP τερματοφύλακα, τον /την καλύτερη ποδοσφαιριστή/στρια (MVP) και βραβείο ήθους (fair play) στην ομάδα, μετά από υπόδειξη μεταξύ των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Η μεταφορά των αποστολών επιβαρύνει τους συλλόγους.

ΔΙΑΜΟΝΗ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Οι φιλοξενούμενες ομάδες θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο SUNBEACH 4* (sunbeach.gr/) με πλήρη διατροφή. Καθημερινά πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο σε μπουφέ. Διαμονή 3 ημέρες - 2 νύχτες (2 διανυκτερεύσεις 3/1, 4/1 με αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 5/1 μετά το πρωινό) * Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο ξενοδοχείο καλυφθεί από τις συμμετοχές, οι ομάδες θα διαμείνουν σε ανάλογης ποιότητας κατάλυμα.

Η άφιξη των φιλοξενούμενων αποστολών θα γίνει την Πέμπτη 3/1/19, ενώ η αναχώρησή τους το Σάββατο 5/1/19 μετά τις 14:00 μ.μ. και την τελετή λήξης.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ

  • Γήπεδα, εγκαταστάσεις με συνθετικό χλοοτάπητα
  • Γιατρός / Διασώστης σε κάθε γήπεδο
  • Διαιτητής σε όλους τους αγώνες
  • Παρατηρητής / εκπρόσωπος του ΟΑΣΠΕ θα υπάρχει σε όλους τους αγώνες
  • Παροχή νερού σε κάθε ομάδα ανά αγώνα
  • Ασφαλές περιβάλλον
  • Parking
  • Παροχή υλικοτεχνικής υποδομής (μπάλες, διαχωριστικά κ.α)
  • Αποδυτήρια
  • Γραμματεία Αγώνων
  • Κύπελλα, μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα
  • Προβολή όλων των τμημάτων που θα συμμετέχουν στα ΜΜΕ
  • Η διοργάνωση θα καλυφθεί από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας
  • Υπάρχει δυνατότητα για επιπλέον διανυκτέρευση και φιλικούς αγώνες στο περιθώριο του GoldenCup

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Κάθε Ακαδημία που συμμετέχει θα πρέπει να προσκομίσει κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών/στριων της. Η διοργανώτρια απαλλάσσεται της ευθύνης για οποιαδήποτε τραυματισμό κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Με τη συμμετοχή τους οι ομάδες αποδέχονται και καθιστούν αποκλειστικά αρμόδιο όργανο για την επίλυση των αγωνιστικών διαφορών την Οργανωτική Επιτροπή του ΟΑΣΠΕ.

Οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών οφείλουν να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα πρόληψης και καταστολής πράξεων που δυσφημούν το άθλημα ή προκαλούν το δημόσιο αίσθημα και είναι υπόλογες για κάθε αντιαθλητική ενέργεια ή απρεπή συμπεριφορά ποδοσφαιριστών, προπονητών και μελών των αποστολών τους. Πιθανές ζημιές που τυχόν προκαλέσουν οι συμμετέχοντες η ευθύνη βαρύνει τους ιδίους.

Οι αθλητές καλό θα ήταν να χρησιμοποιούν τα κατάλληλα παπούτσια με σχάρες καθώς οι αγώνες διεξάγονται σε συνθετικό χλοοτάπητα.

Κανένας αθλητής / αθλητρια δε θα συμμετέχει σε αγώνα χωρίς προστατευτικές επικαλαμίδες και τερματοφύλακας χωρίς ειδικά γάντια! Επίσης, ο/η αρχηγός οφείλει να φοράει διακριτικό ή περιβραχιόνιο.

Σε κάθε παιχνίδι θα συντάσσεται φύλλο αγώνος στο οποίο θα αναγράφονται οι διαγωνιζόμενες ομάδες, η ημερομηνία, το αποτέλεσμα, οι σκόρερ ανά ομάδα, οι διακριθέντες όπως επίσης κι άλλες διατυπωμένες παρατηρήσεις όπως αντιαθλητικές ενέργειες από ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες ή ακόμα και γονείς / φιλάθλους των διαγωνιζομένων ομάδων.

Επιτρέπονται έως και 5 αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής /στρια που αντικαθίσταται δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας σε κάθε κατηγορία μετράει η συγκομιδή των γκολ (διαφορά υπέρ και κατά), προκειμένου οι ομάδες μετά τα νοκ άουτ παιχνίδια να συμμετέχουν στους μικρούς και μεγάλους τελικούς. Αν και πάλι υπάρξει ισοβαθμία και οι ομάδες έχουν σημειώσει τον ίδιο αριθμό γκολ, τότε θα μετρήσει το μεταξύ τους παιχνίδι. Στα παιγνίδια κατάταξης, σε περίπτωση ισοπαλίας θα κτυπηθούν πέναλτι (με τη διαδικασία που προβλέπεται από τον ΚΑΠ).Οι ποινές που επιβάλλονται αφορούν ποινές αγωνιστικού αποκλεισμού από το τουρνουά.

Απευθείας κόκκινη κάρτα συνεπάγεται αποβολή από τη συνέχεια του αγώνα (μη αντικατάσταση του παίκτη). Κόκκινη κάρτα για χειροδικία ή εξύβριση αντιπάλου ή διαιτητή συνεπάγεται αποκλεισμό από το τουρνουά.

Οι ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο 20 τουλάχιστον λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

  • Άφιξη ομάδων στη Θεσσαλονίκη και τακτοποίηση στο Ξενοδοχείο
  • Γεύμα στο ξενοδοχείο
  • Δείπνο στο Ξενοδοχείο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

  • Πρωινό στο ξενοδοχείο
  • Γεύμα στο ξενοδοχείο
  • Δείπνο στο ξενοδοχείο

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

  • Πρωινό στο ξενοδοχείο
  • Αναχώρηση ομάδων

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 110€ / ΑΤΟΜΟ

  • Το κόστος συμμετοχής είναι 110€ ανά άτομο. Ευπρόσδεκτοι με το ίδιο κόστος είναι οι γονείς και φίλοι των παιδιών που θέλουν να επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη και να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση
  • Δωρεάν συμμετοχή στον (ένα) προπονητή ανά σύλλογο.
  • Οι ομάδες που δε χρειάζονται διαμονή μπορούν να συμμετέχουν κατόπιν αιτήσεως καταβάλλοντας παράβολο 50€ για κάθε τμήμα. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΟΑΣΠΕALPHA BANK 478 00 2002 005199
    IBAN: GR33 0140 4780 4780 0200 2005 199 BIC: CRBAGRAA

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Οι σύλλογοι που θα οριστικοποιήσουν τη συμμετοχή τους, προκαταβάλλοντας το 30% του ποσού συμμετοχής για τη διαμονή, θα ειδοποιηθούν εγκαίρως για το ακριβές πρόγραμμα. Η εξόφληση θα γίνει κατά την άφιξη των ομάδων στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310810837 και 6977856866, καθώς και στο info@oaspe. org

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας περιμένουμε να χαρούμε όλοι μαζί μίαν ακόμη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου!
Εκ μέρους του ΟΑΣΠΕ και της Οργανωτικής Επιτροπής

Δώρα Ιωακειμίδου

PROTOXRONIA19_afisa.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares