Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 20:11

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας στις εγκαταστάσεις του ΝΟ Βάρης - Βάρκιζας

Σημαντικό γεγονός για την αθλητική κοινότητα, αλλά και για την προώθηση του αθλητισμού στη χώρα μας αποτελεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας.

“Dole Techno293 European Championships”,

το οποίο θα λάβει χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Όμιλου Βάρης-Βάρκιζας (Ν.Α.Ο.Β.Β) στις 20-27 Οκτωβρίου 2018.

To πρωτάθλημα το οποίο είναι επίσημα αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας (World Sailing), συνδιοργανώνεται από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Βάρης-Βάρκιζας (Ν.Α.Ο.Β.Β), και τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, με επίσημο Μεγάλο Χορηγό την DOLE.

Κατέχοντας μεγάλη εμπειρία σε αθλητικές διοργανώσεις, το μεγάλο στοίχημα της Οργανωτικής Επιτροπής είναι να ξεπεράσουν τις συμμετοχές των αθλητών συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές (το 2016, στην Πολωνία με 335 αθλητές από 25 χώρες, το 2017 στη Γαλλία με 325 αθλητές από 25 χώρες), προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για τη διεκδίκηση μεγαλύτερων διεθνών διοργανώσεων.

Στα πλαίσια του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί Τελετή Έναρξης και Λήξης της διοργάνωσης, φέρνοντας πιο κοντά τις συμμετέχουσες χώρες, και προσελκύοντας κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Η αγωνιστική κατηγορία Techno 293 είναι μέρος του προγράμματος ιστιοσανίδας της Ολυμπιάδας Νεότητας (Youth Olympic Games – YOG), ενώ ταυτόχρονα αποτελεί τον προθάλαμο της αγωνιστικής κατηγορίας ιστιοσανίδας RS:X των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι αγωνιστικές κατηγορίες είναι:

l  Κορίτσια κάτω των 15 ετών

l  Αγόρια κάτω των 15 ετών

l  Κορίτσια κάτω 17 ετών

l  Αγόρια κάτω των 17 ετών

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares