Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 20:54

Στον Εθνικό και στην Α2 ο Βασίλης Τζίμης!

Κάτοικος Πειραιά θα είναι από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Βασίλης Τζίμης. Ο πρώην άσος της Αγίας Παρασκευής και του Πανναξιακού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό και στο πρωτάθλημα της Α2.

Μάλιστα ο νεαρός κόμπο γκαρντ, πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με την “κυανόλευκη” φανέλα του ιστορικού σωματείου του Πειραιά την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στην Βέροια στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον τοπικό Φίλιππο, όπου ο Εθνικός ηττήθηκε με σκορ 70-58 και Τζίμης πέτυχε 10 πόντους με ένα τρίποντο.

Ο Τζίμης ξεκίνησε την καριέρα του από την Τερψιθέα και την περίοδο 2010-2011 συμμετείχε στο πρωτάθλημα Ενώσεων με την μικτή ΕΣΚΑΝΑ, ενώ πριν μετακομίσει στο νησί των Κυκλάδων φόρεσε την φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας, όπου συμμετείχε στον 1ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής. Μάλιστα με την φανέλα του Πανναξιακού ήταν δεύτερος σκόρερ του με 288 πόντους σε 24 αγώνες.

tzimis_1.jpg

Πέραν, όμως, του Τζίμη στον Εθνικό θα συνεχίσει την καριέρα του άλλος ένας γνωστός στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ που κι αυτός με την σειρά του έχει τιμήσει με την παρουσία του το πρωτάθλημα των Κυκλάδων. Ο λόγος για τον πολύπειρο Μάκη Νικολαΐδη, ο οποίος κουβαλάει μια πολύ μεγάλη καριέρα πίσω του, ενώ αγωνίστηκε για τελευταία φορά πριν δυο σεζόν στην ΑΕ Σαντορίνης και στην Γ’ Εθνική με προπονητή τον Σεραφείμ Σφήκα και συμπαίκτη τον Βαγγέλη Βουρτζούμη.

 Makis-Nikolaidis.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares