Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 19:16

Η οικογένεια Λιέα στο γήπεδο του Ταύρου (photos)

Με την Μικτή ομάδα στο πρωτάθλημα Προεπιλογής εθνικών ομάδων, έγραψε ιστορία αποτελώντας ένα από τα πρόσωπα που μπήκαν στο... χρυσό βιβλίο αναφορικά με την επική πορεία των Κυκλάδων κατακτώντας την 3η θέση στην Ελλάδα. 

Ο λόγος για τον πρώην μέσο του Άγιαξ Σύρου, Μάρκο Λιέα, που ήταν από τους πρωταγωνιστές στην ξέφρενη πορεία που έκανε το συγκρότημα του Γιώργου Μοστράτου.

Πλέον, ο ικανότατος μέσος, άφησε τις όμορφες Κυκλάδες και την αγαπημένη του Σύρου, για να κυνηγήσει το όνειρο του σε συνδυασμό με τις σπουδές που έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα, αποτελώντας μόνιμο κάτοικο Αθηνών.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η ομάδα των Πετραλώνων ήταν εκείνη που του απέσπασε την υπογραφή του και ήδη ο Λιέας βρίσκεται σε στάδιο προσαρμογής με τη νέα του ομάδα, δουλεύοντας καθημερινά κάτω από εξαιρετικες συνθήκες.

Ο φακός του sportcyclades.gr βρέθηκε στο γήπεδο του Ταύρου όπου η ομάδα του πραγματοποίησε την προτελευταία προπόνηση πριν από το ματς με την Ηλιούπολη και συνέλαβε τον Λιέα  όπως και τον πατέρα του, Γιάννη που τον παρακολουθούσε. 

L2.jpgL1.jpgL4.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares