Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 18:33

Για νέους άθλους με τον Ηρακλή ο Μιχάλης Πολυτάρχου: «Όλοι μία γροθιά»!

Η απόφαση του Μιχάλη Πολυτάρχου να συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του “γηραιού”! Δεν είναι λίγο πράγμα όποτε πήγαινε στο Ιβανώφειο ως αντίπαλος να φορτώνει το καλάθι με 20άρες κι από όπου σηκωνόταν για σουτ να βρίσκει πάντα στόχο. Είτε φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ, είτε του Περιστερίου, είτε ακόμη και του Ίκαρου Καλλιθέας.

Poly_7.jpg

Πλέον τα πράγματα άλλαξαν και οι Ηρακληδείς έχουν την χαρά να βλέπουν την φανέλα με το νούμερο “8” από την δική τους την πλευρά και να ονειρεύονται να γίνει αυτός ο …δολοφόνος των αντιπάλων της ομάδας τους και να καταφέρουν έπειτα από οκτώ χρόνια να επιστρέψουν στα μεγάλα σαλόνια της Basket League.

Poly_1_1.jpg

Η αρχή είναι η ήμισυ του παντός”, λέει ο θυμόσοφος λαός μας κι με το …καλημέρα ο έμπειρος γκαρντ έκλεψε τις εντυπώσεις με την “κυανόλευκη” φανέλα. Την πρώτη αγωνιστική της Α2 το περασμένο Σάββατο, ο “Τσίου”, όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του από τη Νάξο, πέτυχε 17 πόντους με 5 (!) τρίποντα στην εκτός έδρας νίκη του Ηρακλή επί του Ψυχικού όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης!

Poly_6.jpg

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Θεσσαλονικέων μίλησε για τη νέα του ομάδα στον ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας “Libero 107,4” και στην εκπομπή “Ώρα για μπλε” που παρουσιάζει ο εκλεκτός συνάδελφος Γιώργος Μαντζιούκης... το “SportCyclades” σας την μεταφέρει:

«Είναι χαρά μου που είμαι εδώ και βρίσκομαι στον Ηρακλή», δήλωσε αρχικά ο Πολυτάρχου και πρόσθεσε: «Αυτή η χρονιά θα είναι αρκετά δύσκολη, αλλά με πίστη και υπομονή θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Poly_5.jpg

Ποιοι είναι οι προσωπικοί του στόχοι και τι τον έκανε να υπογράψει στον Ηρακλή και να απορρίψει τις προτάσεις του Πανιωνίου και του Ιπποκράτη Κω μετά την λύση της συνεργασίας του με το Περιστέρι;

«Έκανα καλές εμφανίσεις απέναντι στον Ηρακλή, πιστεύω πως θα κάνω ακόμη καλύτερες για τον Ηρακλή, για την ομάδα μου, οπότε θα δουλέψω όσο μπορώ για να το βλέπω ακόμη καλύτερα όταν παίζουμε. Κάθε ματς είναι τελικός, πρέπει να δίνουμε το 100% για να φτάσουμε στη νίκη. Να αφήσουμε το εγώ μας και να κοιτάξουμε την ομάδα. Εμένα αυτό που μου αρέσει είναι να κάνω πρωταθλητισμό και δόξα τω Θεό τόσα χρόνια είμαι σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό κι αυτός ήταν ένας πάρα πολύ σοβαρός λόγος για να επιλέξω να συνεχίσω την καριέρα μου στη Θεσσαλονίκη και στον Ηρακλή. Γιατί εκτιμώ πως τόσα χρόνια κάνει πρωταθλητισμό, άσχετα αν μερικές ατυχίες δεν του επέτρεψαν να επιστρέψει εκεί που πραγματικά αξίζει, δηλαδή στην Α1. Για κάθε παίκτη είναι χαρά να παίζει σε τέτοια σωματεία που οι παίκτες του κοιτάζουν κάθε αγωνιστική να κοιτάζουν τη νίκη και να απογοητεύονται από την ήττα, αλλά και η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι».

Poly_4.jpg

Σε κάθε ομάδα όπου αγωνίστηκε ο Ναξιώτης γκαρντ κατάφερνε να ανέβει κατηγορία. Τι χρειάζεται φέτος ο Ηρακλής για να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια; «Το έχω καταφέρει με ΑΕΚ, Περιστέρι και Ίκαρο Καλλιθέας. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι πως ήμασταν μια γροθιά. Όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά κι εκτός παρκέ. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις σε μια ομάδα ότι είναι σπίτι σου και με τον κόσμο, που είναι η δύναμη της, που πρέπει να είναι κοντά και στα καλά, αλλά και στα δύσκολα. Γιατί στον πρωταθλητισμό είναι τόσο μεγάλη η διαδρομή που δεν μπορείς να πηγαίνεις πάντα στο 100% οπότε και στο 80% πρέπει να είναι όλοι μαζί και πρέπει να δίνουμε όλοι μαζί ώθηση για το στόχο. Όλα τα παιδιά είναι εδώ είναι συνειδητοποιημένα που είναι, ο στόχος είναι ένας. Ο Ηρακλής να ανέβει».

Poly_3_1.jpg

Τέλος, αναφέρθηκε στο κλίμα που έχει αντιμετωπίσει κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη κι αν είναι αυτό που περίμενε: «Τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά, ο προπονητής πολύ καλός, δουλεύουμε σκληρά. Είναι αυτό που περίμενα. Νιώθω οικείο το περιβάλλον που σιγά-σιγά θα γίνεται ακόμη καλύτερο».

Το ηχητικό της συνέντευξης:

Poly_2_1.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares