Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 11:25

Κάτοικος Ξάνθης ο Παριανός ρέφερι Παναγιώτης Ισιγώνης!

Μετά τον Μάριο Κιουλάφα , ακόμη ένας διαιτητής με ιστορία στον χώρο των πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων πήρε …μεταγραφή για άλλον σύνδεσμο.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ισιγώνη, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες ανήκει στον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης κι από τα γήπεδα της ΕΣΚΑ θα σφυρίζει σε αυτά της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Μάλιστα, το ντεμπούτο του στα γήπεδα της βορείου Ελλάδος το έκανε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στην αναμέτρηση ΓΑΣ Αρίων – ΑΠΣ Αίας για την πρώτη κατηγορία των ανδρών, ενώ την Τετάρτη 17 του μήνα έχει οριστεί να σφυρίξει την βραδινή αναμέτρηση ΑΟ Λεύκιππος – ΓΑΣ Ξάνθη Αρίων για το παιδικό πρωτάθλημα.

Ο Παριανός ρέφερι, ο οποίος πήρε την απόφαση να μετακομίσει στο νομό Θράκης για προσωπικούς του λόγους, έχει διατελέσει διαιτητής τέσσερις χρονιές στις Κυκλάδες, τις 2008-09, 2009-10, 2010-11, 2014-15, τρεις στην Αθήνα, τρεις στην Ιταλία και πλέον στην ακριτική Ξάνθη.

Μάλιστα, όποτε χρειαζόταν και υπήρχε ανάγκη ταξίδευε από την Αθήνα σε ένα από τα γήπεδα των Κυκλάδων για μία σημαντική αναμέτρηση, όπως αυτή της τρίτης αναμέτρησης του περυσινού τελικού στο ΔΑΚ Νάξου ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” που έκρινε και τον πρωταθλητή στην κατηγορία των ανδρών και είχε μαζί του τον Μάριο Κιουλάφα και Κωνσταντίνο Παπαδημητρόπουλο.

isig_4_1.jpg

isig_3.jpg

isig_1.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares