Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 10:55

Βήμα καριέρας στον Απόλλωνα Σμύρνης για τον Ανδρέα Δρόσο

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του θα κάνει ο Σαντορινιός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Ανδρέας Δρόσος, ο οποίος ανήκει πλέον και επίσημα στην ομάδα Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης, που συμμετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της super league.

Ο νεαρός πρώην μέσος του Πανθηραϊκού, έχει ενταχθεί κανονικά στο ρόστερ της ομάδας της Αθήνας, όπου πλέον κατοικεί λόγω των σπουδών του στα Ξενοδοχειακά επαγγέλματα.

Μέλος τως Μικτών μας ομάδων, με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Δρόσος έχει διδαχθεί το ποδόσφαιρο στη συνεργαζόμενη με τον Πανθηραϊκό ακαδημία της Playland. Έχει αποτελέσει βασικό στέλεχος σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του Πανθηραϊκού. Μετά τα 15 του χρόνια, ο ταλαντούχος παίκτης επιλέχθηκε από όλους τους προπονητές για την ανδρική ομάδα, όπου και πήρε λεπτά συμμετοχής, ακόμα και στη Γ΄Εθνική.

Όπως είχαμε αναφέρει σε άρθρο μας που είχε αναρτηθεί στις 9 Αυγούστου, ο Ανδρέας Δρόσος , συμμετείχε στην προετοιμασία των Πετραλώνων, που ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ίδιος στην πρώτη του δήλωση που παραχώρησε αποκλειστικά στο sportcyclades.gr, τόνισε την χαρά του για το νέο βήμα στην καριέρα του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που του έχουν σταθεί κατά το παρελθόν:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω ένα τέτοιο τεράστιο άλμα στην ποδοσφαιρική μου πορεία και θα έχω την δυνατότητα να αγωνιστώ στον Απόλλωνα Σμύρνης και στο πρωτάθλημα Κ19 της super league. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές μου μέχρι σήμερα, τον κύριο Κρεμμύδα, τον κύριο Μοστράτο και όλους αυτούς που συντέλεσαν στην εξέλιξη μου, όπως τον Πανθηραϊκο και την Playland και ιδιαιτέρως τον κύριο Νίκο Καμπουράκη».

e85d8e56e2c20495ea03e5f30acc7aad_XL.jpg

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares