Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 16:55

Στην Ελλάδα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading Ζευγαριών

Στην Αθήνα και το Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου (TAE KWON DO), θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading στην κατηγορία των Ζευγαριών (European Cheer Doubles Championships) στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018, από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (ECU).

Η Αθήνα θα υποδεχθεί συμμετοχές από χώρες που διαπρέπουν στο άθλημα του cheerleading μεταξύ άλλων από Αυστρία, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Τσεχία, Κροατία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία, Ελβετία, Ολλανδία, Ουκρανία και Ελλάδα.

Παράλληλα θα διεξαχθούν άλλες δύο μεγάλες διοργανώσεις, το Ευρωπαϊκό Ανοιχτό Πρωτάθλημα Cheerleading 2018 με την Cheer League και το Super Cup 2018. Τους συμμετέχοντες και στις τρεις διοργανώσεις και την ανάδειξη των νικητών σε κάθε κατηγορία θα αξιολογήσουν Διεθνής Κριτές.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενούμε τρεις πολύ μεγάλες διοργανώσεις στην Αθήνα. Θέλουμε οι Έλληνες να βρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου και να γνωρίσουν το άθλημα του Cheerleading», δηλώνει η υπεύθυνη αγωνιστικών εκδηλώσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Ευαγγελία Κρητικού.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αθήνα θα βρεθεί η καταξιωμένη ομάδα των Millennium Dancers προκειμένου να πραγματοποιήσουν το προπονητικό camp για το CHEER OPEN SUPER CUP 2018 και παράλληλα να λάβουν μέρος στους αγώνες.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

sunsetrace12.jpgf4_super_cup.jpg

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares