Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 12:44

Υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με τον Αήττητο Σπάτων οι Ράγια και Χιλάι

Δύο Κυκλαδίτες, δύο παιδιά τα οποία έχουν βγεις μέσα από τις ακαδημίες του ΑΟ Μυκόνου, οι Χρήστος Ράγια και Ντένις Χιλάι υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια με τον Αήττητο Σπάτων της football league και πλέον ο δρόμος για την εξέλιξη της καριέρας τους ανοίγεται διάπλατα μπροστά τους.

Η είδηση, που έγινε γνωστή μέσα από το Mykonosvoice, χαροποιεί ολόκληρη την κοινωνία της Μικόνου και ειδικά τους ανθρώπους του ΑΟ Μυκόνου, μιας και η ομάδα είχε επενδύσει πολλά πάνω στην εξέλιξη των δύο ποδοσφαιριστών που ξεχώριζαν πάντα με την παρουσία τους στα Κυκλαδίτικα πρωταθλήματα.

Βασικοί συντελεστές σε αυτή την εξέλιξη, σίγουρα είναι οι προπονητές στα τμήματα υποδομής, που τελούν υπό την καθοδήγηση του επικεφαλής Μάκγη Πούλου, όπως και στον ίδιο τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Αλέξανδρο Κουκά, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα, ώστε να γίνει το βήμα παραπάνω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χιλάι, έχει περάσει με επιτυχία και από τις ομάδες Κ της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών που συνεργάζεται με τον ΑΟ Μυκόνου, ενώ ο Χρήστος Ράγια μέχρι πέρυσι άνηκε στον ΑΟ Μυκόνου, όπου ήταν αναντικατάστατο μέλος σε όλα τα τμήματα που είχε αγωνιστεί.

27E7A9D8-166F-4913-830D-AB78A5F4F97B-840x841_99536.jpeg

Το δημοσίευμα του mykonosvoice, αναφέρει:

Τεράστια τιμή και αναγνώριση για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ καθώς και ηθική δικαίωση για τον άνθρωπο που τους πίστεψε όσο κανεις άλλος και τους βοήθησε,τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά,αποτελεί η υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τον Αήττητο Σπάτων για τον Χρήστο Ράγια και τον Ντένις Χιλάι.

Τα δυο παιδιά που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ είναι οι πρώτοι που οι κόποι τους ανταμείβονται και γίνονται επαγγελματίες.

Μεγάλη η χαρά και των ανθρώπων του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ καθώς οι κόποι τους πιάνουν τόπο και αυτό γιατί δυο δικά τους παιδιά από την ακαδημία έφτασαν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Δειγμα ότι η προσπάθεια δεν πήγε χαμένη και παράδειγμα για τα μικρότερα παιδιά που αγωνίζονται στις ακαδημίες πρότυπο όπως εξελίσσονται της ομάδας του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του Ράγια και του Χιλάι έπαιξε η στήριξη στα δυο παιδιά του προέδρου Αλέκου Κουκά που τους έχει βοηθήσει τα μέγιστα ως συμπαραστάτης τους στην δύσκολη προσπάθεια στον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

034BAFB6-B85B-4802-91BF-278EFE083123-400x300_6ab00.jpeg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares