Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 20:07

Από την ΕΠΣΚ και την Σύρο στην Super League η μπάλα molten

Μετά την ανακοίνωση της ως η επίσημη μπάλα των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κυκλάδων και την πρόσφατη βράβευση του υπευθύνου της εταιρίας SPOZA ΕΠΕ, κ. Νίκου Ζιάκα που εκπροσωπεί την μπάλα molten στην Ελλάδα, σήμερα είχαμε την απόφαση της Super League που ανακοίνωσε ότι η δημοφιλής μπάλα θα είναι η επίσημη του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2019-2020.

Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος, η επιτυχία της εταιρίας SPOSA ΕΠΕ και της μπάλας molten είναι τεράστια, καθώς έχει να κάνει με ανταγωνιστές που κατείχαν τα πρωτεία στο συγκεκριμένο κομμάτι επί σειρά ετών.

Το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης της βράβευσης από το θέατρο Απόλλων έφτασε μέχρι την Ιαπωνία, με τον κ. Ζιάκα να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με την ΕΠΣ Κυκλάδων, ευχαριστώντας τον πρόεδρο κ. Ειρηναίο Φρέρη, όπως και ολόκληρο το Δ.Σ., ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το προσωπικό του sportcyclades.gr για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Super League:

1/ Ενέκρινε ομόφωνα το πρόγραμμα 21ης-30ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, το οποίο θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

2/ Ενέκρινε ομόφωνα ότι θα ελεγχθούν όσα γήπεδα κριθούν ότι εμφανίζουν πρόβλημα στους χλοοτάπητές τους, από ανεξάρτητο αναγνωρισμένο οίκο και σε προσεχές Δ.Σ. θα συζητηθεί εκ νέου το θέμα.

3/ Αποφάσισε ομόφωνα ότι επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα είναι της εταιρείας Molten.

4/ Αποφάσισε ομόφωνα ότι επιτροπή αποτελούμενη από την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ατρόμητο Αθηνών, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ θα διαμορφώσει μοντέλο διοργάνωσης του νέου Πρωταθλήματος της Super League, το οποίο θα παρουσιαστεί σε προσεχές Δ.Σ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκδήλωση της ΕΠΣ Κυκλάδων:

 

Σπουδαία χορηγία με 20 μπάλες Molten σε κάθε σωματείο των Κυκλάδων

 aegrggfsdfs_874a4.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares