Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 16:02

Ο Αντώνης Φουάσης οδηγεί την «Μαύρη Θύελλα» στην κορυφή και στα επαγγελματικά σαλόνια!

Στις 13 Ιουνίου του 1998 γεννήθηκε ένας ποδοσφαιριστής που τα επόμενα χρόνια έμελλε να κάνει τη Σύρο περήφανη.

Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην ακαδημία του Ολυμπιακού Σύρου (μετέπειτα  Άγιαξ Σύρου), υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ρούσσου που είναι αυθεντία στο κομμάτι των ανταπτυξιακών ηλικιών, για να πάρει προαγωγή στα επόμενα χρόνια με τη μετακίνηση του στο Λιμάνι του Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Αντώνης Φουάσης όχι απλά δεν έμεινε στάσιμος αλλά απέδειξε όντας ένας απο τους πιο σκληρούς εργάτες, ότι στο ποδόσφαιρο δεν φτάνει μόνο το ταλέντο και το χάρισμα, αλλά χρειάζεται ή μάλλον απαιτείται η εργατικότητα για να καθιερωθείς.

Τη φετινή χρονιά πήρε την απόφαση να... πέσει κατηγορία μετά το πέρασμα του από τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό και να αγωνιστεί για λογαριασμό της ιστορικής Καλαμάτας που φιγουράρει στην κορυφή του 8ου ομίλου μετά από 17 ματς (15 νίκες 2 ήττες). Ο αριστεροπόδαρος ύψους 1,73 αμυντικός γνωστός για την επιθυμία του να αγωνίζεται σε πολλές θέσεις αποτελεί τον δεύτερο σε συμμετοχές για την ομάδα της "Μαύρης Θύελλας" δείχνοντας ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου. Ο κόσμος της ομάδας τον αποθεώνει όσο περνούν οι αγωνιστικές και σίγουρα οι Κυκλαδίτες βλέπουν ακόμη ένα παιδί που γεννήθηκε στο νομό μας να διαπρέπει.

Ο Φουάσης φέτος έχει ξεκινήσει και στα 16 ματς που έχει δώσει η Καλαμάτα στο πρωτάθλημα βασικός, όντας στην 2η θέση με τους παίκτες που έχουν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχών με 1363 πίσω από τον Μανώλη Αλιατίδη, έχοντας και 3 γκολ. 

Παράλληλα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει και το εθνόσημο. 

fouasis_bb3f7.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares