Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 22:21

Ο πρώην καπιτάνο της Μικτής, Γιάννης Μαργαρίτης, καθιερώνεται στον Ατρόμητο

Ο λόγος για τον πρώην αρχηγό της Μικτής, Γιάννη Μαργαρίτη ο οποίος φέτος... ξενιτεύτηκε για λογαριασμό της Περιστεριώτικης ομάδας.

Η αρχή για τον υψηλόσωμο μέσο που μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ ήταν δύσκολη, όχι όμως και ικανή να σταθεί εμπόδιο στις τεράστιες δυνατότητες που έχει σαν ποδοσφαιριστής.

Οι Πέτρος Μαράκης και Γιώργος Μοστράτος που πίστεψαν στο ταλέντο του, θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι αφού ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης αρχίζει και εμπιστεύεται τον Μαργαρίτη, με το Ναξιώτη άσο να βγάζει "ασπροπρόσωπο" τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου. 

Παρότι δεν ξεκίνησε βασικός, στα τελευταία παιχνίδια, ο Γιάννης Μαργαρίτης έχει πάρει τη φανέλα βασικου και σίγουρα εφόσον έχει ανάλογη συνέχεια και εμφανίσεις, δεν θα μας φανεί παράξενο η κλήση του σε κλιμάκιο της Εθνικής.

Ο Μαργαρίτης αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα ότι η άνθιση του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου στο τομέα των αναπτυξιακών ηλικιών είναι δεδομένη. 

Σήμερα αγωνίστηκε στο 0-0 που σημείωσε η Κ16 με τον Ολυμπιακό έχοντας αξιόλογη παρουσία ξεχωρίζοντας με την απόδοση του.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares