Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 16:15

Μανωλάς στους TOURΙΣΤΕΣ του ΣΚΑΪ: «Είμαι Ολυμπιακός-Δυσκολότερος αντίπαλος ο Ζλάταν»

Πρεμιέρα για τους TOURΙΣΤΕΣ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με καλεσμένο τον Κώστα Μανωλά. 

Ο Έλληνας αμυντικός της Ρόμα, υποδέχθηκε στο σπίτι του στη Ρώμη τους συντελεστές της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής που έρχεται στον ΣΚΑΪ και μίλησε για όλα. 

Τον τρόπο που πήγε στην ΑΕΚ, την ομάδα που υποστηρίζει, το ποιον δύσκολο αντίπαλο που είχε ποτέ και φυσικά για τη ζωή στην «αιώνια πόλη», αλλά και τη μεγάλη του αγάπη τη Ρόμα. 

Πάρτε μια μικρή γεύση από όσα είπε ο Κώστας Μανωλάς 

Για το πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο: «Βρήκα μια ιστοσελίδα κάποια στιγμή, ότι η ΑΕΚ κάνει ένα καμπ και ψάχνει παιδιά. Δηλώνω συμμετοχή και πάω και λέω στους γονείς μου, θα πάω να δοκιμάσω. Με παίρνουν κάποια στιγμή τηλέφωνο και μου λένε ότι με πήραν. Κάνω μια καλή χρονιά, αλλά μου είπαν ότι ακόμα δεν είσαι έτοιμος. Πήρα ένα ταξί λοιπόν να πάω στον Θρασύβουλο, που ήταν ο Σάκης Τσιώλης και την επόμενη μέρα υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο. Στη ζωή σε ότι κάνεις πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση» 

Για το πως αντιμετωπίζει τη νέα του ζωή: «Στη ζωή όσα λεφτά και να βγάλεις, όσο ψηλά και αν φτάσεις, δεν μπορείς να αλλάζεις τα παλιά και να τα ξεχνάς. Στο ποδόσφαιρο και τη ζωή δεν σου χαρίζει κανείς τίποτα» 

 

Για τη ζωή στη Ρώμη: «Έχω τη ζωή μου, την οικογένεια μου και περνάω πολλές ώρες στο σπίτι. Αυτό μου αρέσει αρκετά. Η ζωή μου είναι πολύ απλή γενικά» 

Για το τι ομάδα είναι: «Αυτή τη στιγμή είμαι Ολυμπιακός» 

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο που είχε ποτέ: «Έχω παίξει και κόντρα στον Μέσι, αλλά για μένα είναι ο Ιμπραίμοβιτς»

Για τη ζωή του μετά το ποδόσφαιρο: «Για μένα η Νάξος είναι ο παράδεισος. Πάντα εκεί θα γυρνάω. Εκεί μεγάλωσα 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares