Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 02:08

Ανανέωσε ο Ναξιώτης Γαλάνης στην Ηλιούπολη

Στην πρώτη του χρονιά στην Ηλιούπολη ο Βαγγέλης Γαλάνης ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή πορεία με τα χρώματα "κυανέρυθρων".

Ο ικανότατος κόουτς στην πρώτη του θητεία ως προπονητής, πήρε άριστα, αφού ανέλαβε μια ομάδα που είχε διαφοροποιηθεί αρκετά σε πρόσωπα και ρόστερ καταφέρνοντας να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα του 1ου ομίλου.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των διοικούντων, με τις δυο πλευρές να συμφωνούν προκειμένου να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το κειμενο

Ανανέωσαν έγκαιρα για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν την συνεργασία τους ο Γ.Σ.Ηλιούπολη και ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Γαλάνης με τους συνεργάτες του Φιλήμων Βασιλαράκη (βοηθός προπονητή-γυμναστή), Γιάννη Αφουξενίδη (προπονητή τερματοφυλάκων), Παναγιώτη Μοσχονά (φυσικοθεραπευτή) , Βασίλη Κουκιά (φροντιστή).
Η διοίκηση της ομάδας έμεινε ευχαριστημένη από την δουλειά του νεαρού τεχνικού και των συνεργατών του στο φετινό απαιτητικό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ, ενώ συνεκτιμήθηκε το γεγονός ότι ταυτίζονται οι απόψεις των δύο πλευρών για την λειτουργία της Ακαδημίας της ομάδας, η οποία με την δική του καθοδήγηση θα αναπτυχθεί περαιτέρω σύμφωνα με τον σχεδιασμό.
Στις αμέσως επόμενες λοιπόν ημέρες θα αρχίσουν οι συζητήσεις και θα ληφθούν από κοινού οι αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares