Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 00:13

Ναπολιτάνος ο Κώστας Μανωλάς... το αντίο του στη Ρόμα

Παίκτης της Νάπολι θεωρείται πλέον ο Κώστας Μανωλάς, αφού υπάρχει οριστική συμφωνία τόσο με τον ίδιο όσο και με τη Ρόμα.

Στη Νάπολι θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής Ελληνας στόπερ, αφού όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές έδωσαν τα χέρια και αυτή την ώρα -όπως μετέδωσε το Sky Italia- μπαίνουν οι υπογραφές.

Τις προηγούμενες ώρες υπήρχε ένα θέμα στις συζητήσεις του Μανωλά με τους Παρτενοπέι, αλλά εδώ που είχε φτάσει το θέμα δεν υπήρχε περίπτωση να χαλάσει το deal.

Μια συμφωνία που προβλέπει ότι ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με ετήσιες απολαβές στα 4 εκατ. ευρώ, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο κάνει ο Αμαντού Ντιαβαρά, για τον οποίο η Ρόμα πληρώνει 21 εκατ. ευρώ.

Ουσιαστικά δηλαδή, η μεταγραφή του Μανωλά στη Νάπολι κοστίζει στους Παρτενοπέι 15 εκατ. ευρώ συν τον Ντιαβαρά. Τις επόμενες ώρες αναμένονται και οι ανακοινώσεις από τις δύο ομάδες, για να κλείσει έτσι και τυπικά η μεταγραφή του Ελληνα στόπερ.

Από την πλευρά του ο Κώστας Μανωλάς είπε το «αντίο» του στη Ρόμα μέσω των social media έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ανάρτησε τη φωτογραφία από τον πανηγυρισμό του στο γκολ που είχε σημειώσει κόντρα στην Μπαρτσελόνα και αποχαιρέτησε τους Ρωμαίους:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, τους συμπαίκτες και όλους τους οπαδούς που ήταν κοντά μου αυτά τα χρόνια και με υποστήριζαν. Πέρασα πέντε πανέμορφα χρόνια, έδινα τα πάντα με αγάπη για την ομάδα. Αντίο και σε ευχαριστώ Ρόμα», ήταν το μήνυμα του Μανωλά.

2019-07-02_08ca7.jpg

 

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares