Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 00:33

Το «Give n Rise» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη Μύκονο (pics)

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στη Μύκονο και πιο συγκεκριμένα στο beach club SantAnna μαζί με τους Μπρουκ Λόπεζ και Έρικ Μπλέντσο για ένα φιλανθρωπικό διαγωνισμό καρφωμάτων.

Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές των Μπακς ταξίδεψαν στο νησί των ανέμων ώστε να... βαθμολογήσουν του αθλητές που συμμετείχαν στον «Give n Rise» διαγωνισμό καρφωμάτων ο οποίος ήταν αφιερωμένος στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»..

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και οι Γιάννης, Θανάσης και Άλεξ Αντετοκούνμπο μαζί με τους Μπρουκ Λόπεζ και Έρικ Μπλέντσο πρωταγωνίστησαν καθώς και τον Γιάννη Αγραβάνη ο οποίος κέρδισε το διαγωνισμό καρφωμάτων.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε με μπλούζα που είχε το όνομα του Τζόρνταν και το Νο23 ενώ έκανε κι ένα κάρφωμα ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς τίμησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για το βραβείο που κατέκτησε ως MVP στο NBA καθώς και για τη συμβολή του στη διαμόρφωση ήθους και του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» στον αθλητισμό.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση βρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι Μυκόνου, Αλέξανδρος Κουκάς και Μιλτιάδης Ατζαμόγλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ρουσουνέλος καθώς και η αρχισυντάκτρια του Mykonos News, και Δημοτική Σύμβουλος Κοντιζά Ελένη.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares