Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 18:47

Από την Άνω Μερά στη Γερμανία ο Γιάννης Ραΐσσης

Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που πέρυσι συνέβαλαν τα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Άνω Μερά.

Ο λόγος για τον Γιάννη Ραϊσση, ο οποίος πλέον κάνει το δικό του βήμα στα Ευρωπαϊκά γήπεδα και συγκεκριμένα τα Γερμανικά, με τη φανέλα της Ίντερ Λειψίας.

Με τη νέα του ομάδα ο Γιάννης Ραϊσσης, στοχεύει να κατακτήσει και πάλι φέτος το πρωτάθλημα, πράγμα εφικτό όπως πιστεύουν στην Ίντερ και πλέον θα βάλει στον σύλλογο στις επαγγελματικές κατηγορίες, μαζί του και τον Γιάννη που κυνηγά από παιδί τον όνειρο της επαγγελματικής καριέρας.

Όσο αφορά το κεφάλαιο Άνω Μερά, για τον Γιάννη Ραΐσση θα είναι πάντα στην καρδιά του, αφού όπως εμφατικά λέει ο ίδιος τρέφει πολλά θετικά συναισθήματα. 

Εμείς βρήκαμε τον Γιάννη Ραΐσση, που μας μίλησε για την απόφαση του να ξενιτευτεί: 

«Είχα ξενιτευτεί και σε μικρότερη ηλικία οπότε αυτή την φορά ήμουν πιο έτοιμος και πιο αποφασισμένος γι’ αυτό το βήμα. Επίσης οι δύσκολες εποχές του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα με ανάγκασαν να πάρω αυτή την απόφαση, καθώς δεν έβλεπα εξέλιξη παρά μόνο να κάνω βήματα πίσω. Αγαπώ την πατρίδα μου αλλά περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν στο εξωτερικό κατά την γνώμη μου».

Πως είναι τα πράγματα στη Γερμανία και τι διαφορές υπάρχουν σε σχέση με το Ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Τα πράγματα εδώ είναι όπως τα περίμενα σε γενικές γραμμές, καθώς ήμουν και στο παρελθόν όπως προείπα και συνεπώς είχα εικόνα για το τι θα συναντήσω. Το κλίμα είναι ζεστό η ομάδα και οι συμπαίχτες μου με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το σπίτι που μου παρέχει η ομάδα είναι πολύ καλά διαμορφωμένο και γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την επιλογή μου μέχρι στιγμής. Βέβαια, υπάρχει  μεγάλη κούραση καθώς κάνουμε κάθε μέρα προπονήσεις στις 9:30 το πρωί οπότε ξυπνάω από τις 8 να φτιάξω πρωινό και να προετοιμαστώ ψυχολογικά. Μερικές φορές έχουμε και απογευματινές προπονήσεις, κάτι που μας εξαντλεί όλους καθώς οι προπονήσεις είναι αρκετά δυνατές και σκληρές αλλά είναι κάτι που θα βρίσκουμε μπροστά μας στην συνέχεια. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο όμως και μου κάνει εντύπωση είναι η οργάνωση σε αρκετά πράγματα. Τα προπονητικά κέντρα τους, τα γήπεδα τα οποία είναι όλα με φυσικό καλοδιατηρημένο χορτάρι, το πως μας φροντίζουν με τα φρούτα μας και ότι άλλο είναι απαραίτητο να έχει ένας επαγγελματίας αθλητής και νομίζω αυτό θέλουν να περάσουν στον καθένα μας γι’ αυτό και είναι αρκετά μπροστά αυτή η χώρα».

Πως ήταν η εμπειρία σου στην Άνω Μερά και αν θέλεις κάτι να πεις για το πέρασμα σου από τις Κυκλάδες;

«Αγάπη, πάθος, υπομονή, επιμονή και άλλες χιλιάδες λέξεις γι’ αυτό τον σύλλογο και γι’ αυτή την ομάδα. Όλοι μαζί ενωμένοι καταφέραμε να πάμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω την Άνω Μερά και εύχομαι να ανέβει κι’ άλλα σκαλοπάτια στο άμεσο μέλλον. Πέρασα αρκετές δυσκολίες στο νησί, δεν το κρύβω ήταν δύσκολη η ζωή και ο καιρός, αλλά οι συμπαίχτες μου και το τεχνικό επιτελείο της Άνω Μεράς με έκαναν να τα ξεχνάω όλα και να συνεχίζω να κάνω την δουλειά μου σωστά. Τελικά όλα τελείωσαν με την επιτυχία της ομάδας, αφού κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους συμπαίχτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα, τον σύλλογο και όλο το τεχνικό επιτελείο που με εμπιστεύτηκαν, άλλα και την Οικογένεια μου που είναι δίπλα μου σε ότι απόφαση και να πάρω».

67614303_2652731018093607_529184445253550080_n_63ce6.jpg

Δείτε το βίντεο τo νικητήριο γκολ του Ραΐσση κόντρα στον ΑΟ Σύρου, τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή, αλλά και την επική τούμπα στον πανηγυρισμό του:

fdfsadfggfsdgfd.jpg

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares